El ple debatrà avui 14 mocions i aprovarà les ordenances fiscals pel 2010

Avui s'aprovaran definitivament les ordenances fiscals

Política

Publicat el 16/nov/09 per Miquel Herrada

Els grups municipals presentaran un total de 14 mocions al ple de novembre, que se celebrarà aquest vespre. La corrupció, la consulta independentista del 13-D, el boicot a Noa i el 20è aniversari de la caiguda del mur de Berlín són alguns dels temes que es debatran a la sessió. A més, el ple aprovarà definitivament, amb els vots de CiU i ERC, les ordenances fiscals per l'any vinent.

ICV-EUiA i el PP, amb quatre mocions cadascun, són els grups que han preparat més propostes per debatre al ple d'aquest dilluns. Els populars volen que el ple es pronunciï sobre la corrupció urbanística, el Servei d'Ocupació Municipal (SOM), el boicot a Noa i el 20è aniversari de la caiguda del mur de Berlín. De la seva banda, els ecosocialistes presentaran mocions sobre un Pla Local d'Oci Alternatiu, la qualitat democràtica a Sant Cugat, les clàusules socials del Fons Estatal d'Inversió Local i el projecte de modificació de la Llei d'Estrangeria.

A més, ERC presentarà mocions per garantir el compliment del conveni d'ús públic de les instal·lacions del Junior, millorar alguns espais públics de la ciutat i permetre l'ús del PAV-3 per a l'acte final de campanya de les consultes independentistes del 13-D. CiU parlarà sobre el retorn de les competències impròpies i sobre infraestructures, mentre que el PSC reclamarà participació ciutadana al Fons Estatal d'Inversió Local.

A banda de les mocions, el ple d'aquest dilluns servirà per aprovar definitivament les ordenances fiscals del 2010, que tiraran endavant amb els vots de CiU i ERC un cop resoltes les al·legacions que han presentat la resta de grups.

El plenari també s'adherirà al Manifest 25 de novembre, del Dia Internacional de la No-Violència contra les Dones, i al document de compromís envers la infància en el 20è aniversari de la Convenció de les Nacions Unides sobre els drets de l'infant.