ICV-EUiA acusa el govern de trencar alguns punts de l'acord del pressupost de 2009


Temes relacionats

El president del consell de la Floresta critica les declaracions de Jaume Massanés (ICV-EUiA) sobre el districte ( 8/oct/09)

CiU justifica la situació d'urbanització de la Floresta per la crítica situació econòmica ( 1/oct/09)

ICV-EUiA creu que Recoder ha enganyat els veïns de la Floresta perquè no ha urbanitzat el districte (30/set/09)


  • Comparteix:

ICV-EUiA reclama la urbanització de la Floresta

ICV-EUiA reclama la urbanització de la Floresta

ICV-EUiA denuncia que l'equip de govern ha trencat l'acord pactat en els pressupostos de 2009 d'urbanitzar una part de la Floresta durant aquest any. Els ecosocialistes han recordat durant el ple municipal d'aquest dilluns que tampoc no s'ha millorat la freqüència de pas dels autobusos del districte, un punt que també s'havia acordat fer abans d'aprovar els comptes.

En el ple, el portaveu local d'ICV-EUiA, Xavier Boix, ha recordat que durant aquest any no s'han tirat endavant millores urbanístiques i de mobilitat que s'havien pactat per a la Floresta.

Boix recorda que aquestes qüestions comporten l'incompliment d'un dels punts pactats en els pressupostos de 2009. Durant la seva intervenció al plenari municipal, el portaveu ecosocialista també ha criticat la postura del president del consell de districte de la Floresta, Xavier Amador, en aquest tema.

Xavier Boix

Hem arribat a novembre i encara no s'ha fet res i no es pensa fer res perquè no hi ha diners.



L'alcalde, Lluís Recoder, ha respost Boix sobre aquestes demandes i s'ha compromés a estudiar personalment la queixa i donar una resposta.

Lluís Recoder

Li garanteixo que agafaré l'acord al qual ens vam comprometre i ja m'encarregaré jo que es compleixi.


A principis d'octubre, el portaveu municipal de CiU, Joan Recasens, va explicar, en resposta a unes altres crítiques d'ICV-EUiA, que no s'havia pogut avançar en la urbanització de la Floresta a causa de l'actual situació econòmica. Recasens afirma que l'equip de govern es va comprometre a millorar la situació del districte en el pacte dels pressupostos de 2009 'sempre que ho permetessin els recursos'.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Vaja jeta que te el Recoder, fa uns dies ens va dir a la associació de propietaris de La Floresta que esperessim sentats. Ara diu que ja donará una resposta i aixis van passant els anys. Florestans: ni un vot a las properes municipals.

Joanet. Enviat el 18/nov/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.