L'equip de govern preveu arranjar a principis d'any l'aparcament de Ferran Romeu i la Plaça Joan Borràs, tot i la demanda d'ERC de fer-ho abans de finalitzar el 2009


Temes relacionats

ERC reclama arranjar l'aparcament del carrer Ferran Romeu abans d'acabar l'any (11/nov/09)


  • Comparteix:

Zona d'estacionament del carrer Ferran Romeu

Zona d'estacionament del carrer Ferran Romeu

L'equip de govern es compromet a arranjar la zona d'aparcament situada al costat del Parc Ramon Barnils i la plaça Joan Borràs de Mira-sol a principis de l'any vinent. Amb aquest argument, el govern local ha rebutjat una moció d'ERC que demanava fer aquestes actuacions abans de gener de l'any que ve. Segons l'àrea de Serveis Urbans, ha calgut prioritzar el manteniment d'altres espais, com el pàrquing del CAP de Sant Cugat i diversos carrers de la Floresta malmesos per les pluges.

La regidora de Serveis Urbans i membre de CiU, Cristina Paraira, ha assegurat, al contrari del que diu ERC, que els arranjaments proposats a la moció comportarien un cost al qual el consistori no podrà fer front fins a principis de l'any vinent. Ho explica Paraira.

Cristina Paraira

Reconeixem que són actuacions que s'han de fer, però no les durem a terme ara.


Davant la impossibilitat de realitzar les obres a Mira-sol abans de finalitzar l'any, ERC ha proposat l'arranjament provisional de la zona d'estacionament del carrer Ferran Romeu, ja que, segons el portaveu d'ERC, Raül Grangé, només requereix la 'voluntat de fer-ho'.

Raül Grangé

Retirar el matalàs i les totxanes del pàrquing de Ferran Romeu no costa res, simplement la voluntat de fer-ho.


El PSC ha votat a favor de la proposta i ha afegit que les actuacions del districte de Mira-sol haurien de ser competència del consell de districte. El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, ha proposat el replantejament de la importància d'aquest òrgan per evitar el retard de la posada en marxa d'iniciatives com la d'ERC.

De la seva banda, ICV-EUiA, que ha donat suport a la moció, ha aprofitat per recordar la necessitat d'altres arranjaments als districtes, com la del passeig Baixador i el Camí Antic de Terrassa. El PP també ha votat a favor la proposta, posant de relleu que tota voluntat de millora de la ciutat és positiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.