La Plataforma per l'Autodeterminació busca alternatives al PAV-3 per al final de campanya del 13-D


Temes relacionats

Un informe jurídic de l'Ajuntament tanca la porta a cedir el PAV3 per al final de campanya de la consulta del 13-D (17/nov/09)

Compte enrere per a la consulta a Sant Cugat sobre la independència de Catalunya (16/nov/09)

Vot anticipat a la consulta sobre la independència a Sant Cugat (16/nov/09)

Sant Cugat acollirà el final de campanya de les 150 poblacions que faran la consulta el 13-D (11/nov/09)

Uriel Bertran: 'Un dels punts de referència serà Sant Cugat' ( 1/nov/09)

L'Ajuntament no podrà ajudar a difondre la consulta sobre la independència perquè la llei ho impedeix ( 2/nov/09)

La Plataforma Santcugatenca per a l'Autodeterminació proposarà observadors locals pel dia de la consulta (26/oct/09)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una assemblea de la plataforma a la Casa de Cultura

Imatge d'arxiu d'una assemblea de la plataforma a la Casa de Cultura

La Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació busca alternatives al PAV-3 per celebrar a Sant Cugat l'acte final de campanya de les consultes sobre la independència del 13-D. L'entitat referma la seva voluntat d'organitzar la festa en un equipament de la nostra ciutat, després que un informe jurídic de l'Ajuntament tanqués la porta a l'opció de cedir a la plataforma un espai municipal.


L'equip de govern esgrimeix un informe del secretari general de l'Ajuntament per negar la possibilitat de cedir el PAV-3 als promotors de la consulta per celebrar-hi el final de campanya l'11 de desembre, dos dies abans de la votació. Segons la nota jurídica, si el consistori cedís un espai municipal per a aquest ús, incompliria l'acord plenari de mantenir-se al marge del procés.

El coordinador de la consulta a Sant Cugat, Joan Contijoch, diu que els promotors de la iniciativa es mereixen celebrar el final de campanya de les 150 poblacions on s'està organitzant la votació, i explica que la plataforma està buscant ara alternatives al PAV-3.

Joan Contijoch

La plataforma vol fer un acte final per tancar la gran feina que s'està fent. Per això estem buscant alternatives.



Mentrestant, les tasques organitzatives continuen. Aquest dissabte s'obrirà un 'oficina de vot anticipat' a l'espai Terra Dolça, que estarà activa durant 12 dies per afavorir la participació dels santcugatencs a la consulta. Joan Contijoch.

Joan Contijoch

Per les particularitats de Sant Cugat pot haver-hi molta gent que el 13-D estigui fora. Per això obrirem una oficina de vot anticipat al Terra Dolça.




Diumenge, la Nau de Cultura de Valldoreix acollirà una jornada d'informació i formació adreçada als 500 voluntaris santcugatencs amb què compta la consulta. Durant tot el cap de setmana, a més, es tornarà a instal·lar una parada informativa als Quatre Cantons per ajudar a difondre la convocatòria.

La Plataforma Santcugatenca per a l'Autodeterminació ja ha confirmat que les dues seus de l'Ateneu -a la plaça de Pep Ventura i a l'avinguda de Cerdanyola-, el Club Muntanyenc i la Unió seran seus de votació el 13-D. A Mira-sol, es podrà votar al Club. Els organitzadors encara no han confirmat espais de votació a les Planes, la Floresta i Valldoreix.



  • Comparteix:

COMENTARIS

A la plaça Octavia!!!!!!!! Pero que el pav 3 esta buit el diumenge tarda!! a per ells

Sav. Enviat el 18/nov/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.