La Plataforma Aturem la Guerra demana l'anul·lació del concert de Noa


Temes relacionats

L'organització del Festival de Jazz de Barcelona resta importància al boicot a Noa a Sant Cugat (19/nov/09)

El PP es queda sol amb una moció contra el boicot a la cantant Noa (17/nov/09)

Recoder: 'El boicot a Noa es desqualifica per si sol' (10/nov/09)

Tots els partits es desmarquen del boicot a l'actuació de Noa (11/nov/09)

El CASC promou una protesta contra l'actuació de la israeliana Noa a Sant Cugat ( 7/nov/09)

Xavier Escura: 'La concentració de boicot a l'actuació de Noa serà minoritària' ( 7/nov/09)


  • Comparteix:

La cantant Noa

La cantant Noa

La Plataforma Aturem la Guerra s'afegeix a l'acte reivindicatiu contra el concert que la cantant israeliana Noa oferirà al Teatre-Auditori aquest dijous. L'entitat ha demanat amb una carta al govern municipal que anul·li l'espectacle, ja que segons asseguren l'artista secunda l'actuació d'Israel sobre el poble palestí.

El text recorda que la situació que viu Palestina és la mateixa que vivia quan la Generalitat va convidar la cantant Noa a participar dels actes de la Diada i que per tant, donen suport al boicot previst a Sant Cugat. Segons la Plataforma Aturem la Guerra, la cantant ha defensat amb les seves declaracions el suport a l'actuació militar que el govern israelià desenvolupa sobre la franja de Gaza.

En aquesta carta, l'entitat demana al consistori que anul·li l'actuació de Noa al municipi, per 'respecte' al miler de víctimes innocents de l'acció militar israeliana. A més, la plataforma dóna suport al boicot promogut pel Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC) i l'Associació Europea de Cooperació amb Palestina de Sant Cugat. Tot i la petició de la plataforma, tant l'alcalde com la resta de formacions polítiques han expressat el seu rebuig al boicot, que està previst un hora abans del començament de l'actuació de Noa, a les vuit del vespre a les portes de l'equipament municipal.

La cantant Noa oferirà un concert al Teatre-Auditori dijous vinent en motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere. Aquest concert està programat dins el cicle de Jazz de Barcelona.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Lástima que a esta señora no parece que le den pena las ( muchas ) mujeres muertas por el ejército israelí. Eso sin contar a los niños.

Ane. Enviat el 22/nov/09


Sóu patètics i Sant Cugat us posarà al lloc on us correspon ben aviat.

Jordi. Enviat el 23/nov/09


ara resulta que és patètic denunciar un genocidi.

ignorant de mena.... . Enviat el 23/nov/09


Jordi: ¿ qué lugar es, segun tú, el que nos corresponde a los que no nos gusta que se masacre a población civil ? No sé si te has dado cuenta, pero tu mensaje suena muy amenazador.

Ane. Enviat el 23/nov/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.