Recoder demana no precipitar-se en establir mesures contra la corrupció als ajuntaments


  • Comparteix:

Recoder considera que cal reflexionar abans d'aplicar mesures

Recoder considera que cal reflexionar abans d'aplicar mesures

L'alcalde, Lluís Recoder, considera 'precipitades' les mesures contra la corrupció dels ajuntaments que ha aprovat aquest dimarts el govern. En declaracions a Cugat.cat, Recoder ha dit que Sant Cugat ja duu a terme algunes idees que s'han presentat aquests dies per evitar la corrupció. En paral·lel, l'alcalde creu que mesures com les auditories financeres no tenen sentit i que no s'ha de complicar la burocràcia amb propostes poc rumiades.

Recoder creu que hi ha una voluntat d'aparèixer davant l'opinió pública amb mesures poc reflexionades que donen lloc a una precipitació d'errors. L'alcalde ha dit que no es pot complicar la burocràcia amb propostes poc rumiades que no eviten que ningú se salti la llei i que cal evitar traves a l'administració, que 'ja és prou lenta de per si'.

Ho explica Recoder en declaracions a Cugat.cat.

Lluís Recoder

Les coses s'han de pensar i fer molt bé. Per voler evitar problemes, no podem complicar la burocràcia. Si introduïm traves poc rumiades, pot ser que no resolem el que volem: que ningú se salti la llei.




El Consell Executiu del Govern ha aprovat aquest dimarts, arran dels casos Pretòria i Millet, un paquet de mesures per l'enduriment de la legislació per evitar la corrupció a les institucions públiques. Entre diverses mesures, els ajuntaments hauran de justificar la rendibilitat econòmica de les modificacions de planejament, justificar els seus comptes anuals i presentar auditories obligatòries pels ens públics de municipis de més de 50.000 habitants.



  • Comparteix:

COMENTARIS

De que tens por Recoder si tens un premi de transparencia ?.

Joanet. Enviat el 26/nov/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.