La Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació confia que l'Ajuntament cedeixi un espai per l'acte final de campanya

El ple votant a favor de la consulta

Política

Publicat el 28/nov/09 per Marc Sala

La Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació manté l'esperança d'arribar a un acord amb l'Ajuntament per utilitzar un espai públic per celebrar l'acte final de campanya l'11 de desembre. Tot i la negativa inicial del consistori a cedir el pavelló, la plataforma manté converses amb la regidoria d'Esports per trobar una solució. Aquest cap de setmana s'ofereix de nou la possibilitat del vot anticipat als santcugatencs que preveuen no poder participar el dia de la consulta.

La plataforma espera que aquest cap de setmana l'àrea d'Esports de l'Ajuntament proposi una alternativa al pavelló on celebrar l'acte final de la campanya nacional de les consultes populars sobre la independència de Catalunya. En cas de no arribar a un acord, l'acte se celebraria igualment a la ciutat, a l'aire lliure en aquest cas.

El portaveu de la plataforma, Víctor Alexandre, creu que s'arribarà a una entesa. Són declaracions a Cugat.cat.

Víctor Alexandre

Esperem comptar amb el suport de l'Ajuntament. Esperem arribar a un acord per poder celebrar una festa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Aquest cap de setmana la plataforma organitza el segon Dia del Voluntari, en aquesta ocasió al Teatre la Unió, on informarà i formarà els col·laboradors en l'organització de la consulta. Per ara, l'entitat compta amb uns 230 voluntaris, però consideren que en seran necessaris uns 500 perquè la consulta es pugui desenvolupar correctament.

L'espai Terra Dolça habilitarà una urna per poder exercir el vot anticipat. L'horari serà dissabte i diumenge, de dotze a dues del migdia, i dilluns i dimarts, de cinc de la tarda a nou del vespre.