La Cecot s'adhereix a l'editorial de la premsa catalana en defensa de l'Estatut


  • Comparteix:

La Cecot diu que entén els mitjans catalans

La Cecot diu que entén els mitjans catalans

La patronal vallesana Cecot dóna suport a la iniciativa editorial conjunta de la premsa escrita catalana en defensa de l'Estatut. L'entitat comparteix la reacció dels mitjans de comunicació i demana unitat a la classe política catalana per defensar el text estatutari a l'Estat espanyol.

El secretari general de l'entitat, David Garrofé, assegura que 'és normal que un sector molt important de la premsa escrita' s'hagi mobilitzat i considera que respon al malestar general de la societat per dues raons. La primera, la dilatació en el temps de la sentència del Tribunal Constitucional i el perfil que té actualment l'òrgan, que creu que per qüestions polítiques no respon al que hauria de ser en un ens d'aquestes característiques. La segona, el fet que l'Estatut pugui ser modificat després de totes les negociacions i de ser ratificat pel poble català per un referèndum.

Són declaracions a Cugat.cat.

David Garrofé

Que ara et diguin, depèn de la constitució del tribunal, l'Estatut pot ser blanc o negre, la gent no ho entén i és normal que la premsa i les entitats es mobilitzin.



La patronal vallesana argumenta que aquest malestar s'afegeix a la greu crisi econòmica que pateix la societat i que els empresaris catalans 'ja tenen prou problemes'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.