El futur del centre musical de Valldoreix, en suspens després de la junta de veïns de l'EMD


Temes relacionats

Diferències entre l'EMD i els pares del Centre Musical de Valldoreix sobre el futur de l'equipament (20/nov/09)


  • Comparteix:

Seu de l'EMD i del centre musical

Seu de l'EMD i del centre musical

El futur del centre musical de Valldoreix queda en suspens després de la junta de veïns de l'EMD d'aquest dijous. CiU-Actuem, amb majoria a l'oposició, atura la convocatòria d'un concurs per a la gestió de l'espai perquè el govern de l'EMD vol incloure-hi ensenyament de dansa. En paral·lel, pares d'alumnes del centre musical expressen el temor que una nova concessionària impliqui un canvi en un servei que ara consideren 'de qualitat'.

El centre musical passarà a ser una escola de música, segons les previsions del govern valldoreixenc, i això implica la convocatòria d'un concurs per a la gestió de l'espai. Això provoca incertesa entre oposició i pares de l'alumnat, malgrat que la vocal de Cultura, Teresa Veciana, assegura que el concurs contempla mantenir l'ensenyament musical com fins ara i l'obligació de subrogar el professorat. La inclusió de l'ensenyament de dansa, que s'hauria d'introduir a la futura escola més endavant, és el que més dubtes provoca entre pares i oposició, una opció que Veciana defensa per fer arribar més serveis a la ciutadania.

CiU-Actuem ha fat valer la seva majoria a la junta de veïns per aturar la convocatòria del concurs. Els nacionalistes es mostren contraris a les condicions del concurs ja que, a més de la introducció de l'ensenyament de dansa, es corre el risc, diuen, de perdre l'ensenyament individualitzat a l'alumnat.

La situació del cente queda ara en suspens, ja que no es pot prorrogar l'actual concessió ni tampoc no s'ha convocat el concurs que s'ha portat a la junta de veïns aquest dijous. L'equip de govern, l'oposició i els pares i mares del centre es reuniran properament per intentar consensuar el plec de clàusules del projecte.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Queda clarisim que la Turu no ha pogut (de moment) carregar-se l'escola de música tal com tenia previst.Sort que els pares em fet sentir el nostre posicionament i gràcies a que CiU-Actuem ha votat en contra.No es pot governar sensa tenir en conte l'opiniò dels afectats en cualsevol decisiò,i en això la Turu es una mestre.Molt lamenable aquesta actitut Sra Turu.

Antoni. Enviat el 28/nov/09


Que verguenza de gobierno! Fue lamentable el espectáculo que vimos el jueves, después de tanto esperar el nuevo plec de clausules siguen insistiendo en "colarnos" la música. Qué interés tienen? Seguro que colocar a alguien, porque hay que ser poco inteligente... tanta insistencia!! No han tenido en cuenta las demandas de los usuarios, y el gobierno de la sra Turu es lo más antidemocrático que he visto en estos tiempos. Es triste politizar esta situación, pero es gracias a la oposición, sin dudad, que todavía tenemos esperanzas de mantener la calidad del servicio en la escuela de música de Valldoreix. Menos mal que la Turu no tiene la mayoría, o ibamos apañados en Valldoreix.

marta. Enviat el 28/nov/09


Soy una mandre de la escuela de musica y la mayoria de padres y madres, no estamos de acuerdo con el canvio que queria hacer la Sra.Turu. Tenemos muchas preguntas que no han sido contestadas : Porque este canvio ? Quien lo va a gestionar ? Que motivos hay ? Muchos, pensamos que es para colocar a alguien a quien le deban un favor. Pero si no explican las cosas claras, despues, pasa esto, desconfianza. Suerte de CIU/ACTUEM

Luisa. Enviat el 30/nov/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.