El final de campanya per a les consultes es farà a la plaça d'Octavià si l'Ajuntament no cedeix un equipament


Temes relacionats

Més d'un centenar de vots anticipats per a la consulta del 13-D (23/nov/09)


  • Comparteix:

La 2a jornada de formació de voluntaris s'ha fet a la Unió

La 2a jornada de formació de voluntaris s'ha fet a la Unió

La Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació celebrarà l'acte final de campanya a la plaça d'Octavià, ja que l'Ajuntament no els ha habilitat cap equipament municipal. Tot i que l'organització ja està gestionant aquest emplaçament alternatiu a l'aire lliure, mantenen les portes obertes a la regidoria d'Esports perquè els hi cedeixi un espai públic. De moment, la Plataforma compta amb 200 voluntaris formats per a la consulta del 13 de desembre, després de la darrera jornada organitzada aquest dissabte a la Unió.

El portaveu de la Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació, Víctor Alexandre, ha avançat que la intenció de l'entitat és organitzar els actes de l'11 de desembre a la plaça d'Octavià, que acollirà el final de campanya per a les consultes.

Víctor Alexandre

No hem rebut una alternativa de l'Ajuntament per ubicar l'acte final de campanya. Hem demanat un permís per fer l'acte a la plaça d'Octavià i creiem que no hi haurà cap problema.


El que sí té decidit la Plataforma és la ubicació de les urnes per a la jornada de vot del 13 de desembre. El Club Muntanyenc Sant Cugat, la Unió Santcugatenca, el Casal del barri l'Ateneu, el mateix Ateneu i la galeria Odó Art són els espais que acolliran la consulta popular sobre la independència. Valldoreix també comptarà amb un centre a Can Cadena, i Mira-sol a El Club. A més, l'organització també ha avançat que dilluns es podrien afegir altres equipaments.

Aquests espais s'han donat a conèixer en la segona jornada de formació de voluntaris, que també ha tingut com a novetat l'adhesió de col·laboradors d'altres municipis com Sabadell, Terrassa i Barcelona, que volen participar en la iniciativa com a voluntaris ja que a les seves ciutats no s'ha convocat la consulta. Alguns dels 200 voluntaris formats expliquen el motiu que els ha portat a col·laborar activament amb l'organització d'aquesta iniciativa.

Voluntaris

És una oportunitat única. / Si no hi ha voluntariat no hi ha consulta. / El fet que sigui popular m'ha decidit a fer-me voluntària. / Crec en la consulta i en la participació ciutadana.


La Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació es mostra esperançada amb la incorporació de 200 voluntaris formats, tot i que esperen arribar als 300 per la jornada de consulta. La satisfacció de l'organització també ve donada per la bona afluència en el vot anticipat que ha aconseguit aquest dissabte 135 vots, un per minut, que ja sumen 341 vots anticipats en total.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.