La Falange Española es concentrarà a Sant Cugat en contra de la consulta del 13-D


Temes relacionats

Suport de l'EMD a la consulta del 13 de desembre (30/nov/09)

La Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació confia que l'Ajuntament cedeixi un espai per l'acte final de campanya (28/nov/09)

Suport de Joan Laporta a la consulta sobre la independència de Catalunya a Sant Cugat (24/nov/09)

Un informe jurídic de l'Ajuntament tanca la porta a cedir el PAV3 per al final de campanya de la consulta del 13-D (17/nov/09)

Compte enrere per a la consulta a Sant Cugat sobre la independència de Catalunya (16/nov/09)

Suport del ple a la consulta ciutadana sobre la independència de Catalunya (20/oct/09)


  • Comparteix:

Concentració de la Falange Española a Arenys

Concentració de la Falange Española a Arenys

La Falange Española de las JONS es concentrarà a Sant Cugat el dia de la consulta ciutadana sobre la independència de Catalunya per mostrar el rebuig a la votació. Els falangistes, que preveuen manifestar-se a totes les poblacions on hi haurà votacions, asseguren a Cugat.cat que l'Ajuntament 'dóna suport' a la consulta, malgrat voler fer veure el contrari.

Els falangistes qualifiquen la consulta d'acte 'il·legal' i d''exercici insolidari que busca l'enfrontament entre espanyols'. Per aquest motiu, ja han comunicat al departament d'Interior que a Sant Cugat es concentraran a la plaça de Barcelona, al punt del migdia, per protestar contra la votació, tal com ja van fer a Arenys de Munt.

El secretari general de la Falange Española de las JONS, Norberto Pico, assegura que la formació posarà especial interès en la protesta de Sant Cugat, ja que és la població amb més habitants que celebrarà una votació el 13 de desembre. Són declaracions a Cugat.cat.

Norberto Pico

No se'ns escapa que els promotors de la consulta faran servir Sant Cugat d'aparador de les votacions.



La Falange Española també critica el posicionament de l'Ajuntament, al qual responsabilitza de donar 'suport moral' a la consulta.

Norberto Pico

L'Ajuntament de Sant Cugat juga a dues bandes. D'una banda, diu que no hi donarà suport, però, de l'altra, sí que hi dóna suport moral.




La Falange Española només contempla no manifestar-se si la fiscalia general prohibeix les votacions. La concentració falangista contra la consulta d'Arenys de Munt va aplegar una cinquantena de persones.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Doncs quan més serem més riurem i siusplau els que sigueu de Sant Cugat : Veniu a Votar

Montse. Enviat el 1/des/09


fora feixistes de Sant Cugat!

Genís. Enviat el 1/des/09


Doncs res nois de la mateixa manera que nosaltres anirem a votar, vosaltres podeu manifestar-vos De la mateixa manera que nosaltres no podrem utilitzar el pav3, vosaltres us podreu manifestar, sí així us ho autoritzen. .....clar que no es tracta de la mateixa manera a uns i altres. Espero que la llei de partits recaigui sobre vosaltres. Sí no fos així , serà indicador de que molts espanyols ( psoe i pp ) es senten hereus vostres i per això us respecten

Xandri. Enviat el 1/des/09


A aquesta gent no se li aplica la llei de partits?

On és la llei?. Enviat el 2/des/09


de vegades se'ns oblida que la democràcia és aceptar les opinions dels altres encara que no ens agradin. La Falange compleix amb la llei de partits encara que no estigui d'acord amb alguns punts de la constitució espanyola, igual que ERC, PCPE i molts altres. ÉS igual de democràtic manifestar-se per la unitat d'Espanya que per la independència de Catalunya

Medir. Enviat el 2/des/09


Tant dret tenen uns de manifestar-se per la unitat d\'Espanya com altres de manifestar-se per la independéncia de Catalunya. Per cert, som molts, els catalans que volem ser espanyols i que precisament estimem la diversitat cultural i la pluralitat del nostre país. I siusplau no censureu aquesta opinió, perquè de lo contrari, aixó sí que seria fascisme!

Jackie. Enviat el 2/des/09


la verdad que se tiene que respectar toda manifestacion nos gusten o no nos gusten estamos en un derecho democratica se tienen que respectar todas reglas de juego aunque si tengo que puntualizar esta consulta esta prohibida por la fiscalia.

escalibud. Enviat el 3/des/09


Es lamentable la llei de partits d\'aquest estat que permet agrupacions residuals d\'una dictadura i prohibeix partits a Euskadi que voten centenars de milers de persones. I a sobre, encara ens parlen de democràcia i llibertat!!

No mes lliçons de democracia. Enviat el 3/des/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.