CDC s'adhereix a la consulta del 13-D


  • Comparteix:

Logo del partit nacionalista

Logo del partit nacionalista

La secció local de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) dóna 'suport total' a la consulta popular sobre la independència del 13 de desembre a la ciutat. La formació nacionalista considera que no es pot negar en cap cas la veu del poble i, per aquest motiu, encoratja els seus militants i simpatitzants a participar en el referèndum.

CDC afirma que, com a partit 'nacionalista, demòcrata i progressista' i que treballa per una societat 'justa, solidària i lliure', no pot donar l'esquena al fet que el poble expressi la seva opinió.

En aquest sentit s'ha expressat el president de la formació nacionalista, Jordi Puigneró, en declaracions a Cugat.cat.

Jordi Puigneró

CDC abans de ser un partit nacionalista és un partit demòcrata i per això no ens podem oposar a un acte plenament democràtic com fan altres partits.





Puigneró ha recordat, a més, que qualsevol partit polític hauria d'estar d'acord amb l'organització d'una consulta sobre com un poble vol organitzar el seu propi futur i ha expressat la seva esperança que cap partit intenti capitalitzar un acte que és 'de tots'.



  • Comparteix:

COMENTARIS

I això com queda reflectit en l'equip de govern on son majoria? Quina llàstima que el suport de partit no es traslladi al més mínim suport municipal.

Quim. Enviat el 1/des/09


Sou més falsos que un duro sevillano, ja us val. Tanta xerrameca i després no deixeu el pavelló per fer la festa de la consulta

Pep Valldoreix. Enviat el 1/des/09


Menys suports opotunistes i més suport real. A veure quants convergents hi ha avui a l'assemblea a i veure si cediu el pavelló!

Marc. Enviat el 1/des/09


Volem el PAV-3 perquè l'hem pagat nosaltres, és nostre i cap govern municipal pot decidir no cedir-lo per motius ideològics. Sr. Recoder és l'hora de ser valent. A Tiana i a Sant Pere de Torelló ja han cedit els equipaments municipals. Necessitem patriotes reals!

Xavi. Enviat el 1/des/09


Quina barra! Es fan dir nacionalistes catalans, però sempre han estat més pendents de tenir contents als nacionalistes espanyols. Aquesta consulta els incomoda perquè és un pas endavant, i ells no volen sentir a parlar d'Independència.

Carles. Enviat el 1/des/09


Sou uns cagats i uns hipocrites.

joanet. Enviat el 1/des/09


El suport que necessitava de vosaltres la Plataforma ja li vau negar en el Ple del mes passat, negant a una part important de la ciutadania de Sant Cugat l\'ús d\'un espai al que té tot el dret. Prou d\'hipocresia. Menys actuar per l\'aparador i més estar pel que cal.

Montse. Enviat el 1/des/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.