El Cercle Català de Negocis assegura que els treballadors serien més rics amb la independència de Catalunya


Temes relacionats

Un informe detalla el cost per treballador de la manca d'un estat propi català ( 1/des/09)


  • Comparteix:

El Cercle Català de Negocis presenta a Sant Cugat un sistema que calcula quant guanyaria de més un treballador si Catalunya diposés d'un estat propi per impulsar el vot afirmatiu a la consulta del 13-D. L'associació, formada per empresaris independentistes, també ha remarcat que, sense l'espoli fiscal, Catalunya no estaria en crisi econòmica i se situaria com a quarta economia europea.

El Cercle Català de Negocis ha ideat la 'Nòmina Catalana' per mostrar directament als treballadors l'augment que tindria el valor de la seva nòmina en cas que Catalunya fos independent. El càlcul es fa en base al salari que el treballador percep anualment, restant-li l'IRPF, la seguretat social i l'impost de societats. En aquest sentit, l'associació quantifica en 3.000 euros anuals l'espoli que l'Estat espanyol fa a cada català.

El president del Cercle Català de Negocis, Ramon Carner, explica els motius que els han fet donar suport actiu a la consulta popular sobre la independència de la nostra ciutat que tindrà lloc el 13 de desembre.

Ramon Carner

El treballador pagarà menys impostos i veurà augmentada la seva nòmina.





Carner també ha fet referència a la crisi i ha dit que, amb un estat propi, Catalunya no patiria aquesta recessió econòmica.

Ramon Carner

Sense l'expoli fiscal som el quart país a Europa i la crisi se'ns acaba.




Un centenar de persones han assistit a les conferències que el Cercle Català de Negocis ha exposat al Centro Popular Andaluz (CPA). L'associació empresarial sense ànim de lucre ha celebrat la iniciativa en aquest equipament per mostrar als catalans vinguts d'altres punts de l'Estat espanyol que amb la independència de Catalunya també en sortirien beneficiats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.