El PSC exigeix a CDC que no doni suport al PP si no retira el recurs al Constitucional


Temes relacionats

Recoder: 'L'editorial unitari dels diaris catalans marca una línia a seguir pels polítics' (27/nov/09)

L'Ajuntament se suma a l'editorial 'La dignitat de Catalunya' (27/nov/09)

La dignitat de Catalunya (26/nov/09)


  • Comparteix:

Pere Soler és el secretari de polítiques territorials

Pere Soler és el secretari de polítiques territorials

El PSC exigeix a Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) que no doni suport als governs promoguts pel PP fins que no retiri el recurs que ha presentat al Tribunal Constitucional perquè es revisi l'Estatut. El grup municipal socialista també ha demanat a CDC que doni suport al govern de la Generalitat en defensa de l'Estatut i que no accepti el suport dels populars en cap àmbit governamental.

Els socialistes s'han afegit a l'editorial dels 12 diaris a favor de l'estatut de Catalunya. Així, el PSC es mostra contrari al recurs que el PP ha presentat al Tribunal Constitucional perquè revisi l'Estatut, ja que el consideren 'anticonstitucional'. A més, els socialistes exigeixen a Artur Mas i a Lluís Recoder com a membres de l'executiva de CDC que no donin suport als governs promoguts pel PP fins que no retirin aquest recurs.

Ho ha dit el secretari de política territorial, Pere Soler, en una roda de premsa que s'ha celebrat aquest dimarts a la seu municipal del PSC.

Pere Soler

Volem exigir als senyors Mas i Recoder que CDC no doni suport als governs promoguts pel PP mentre no retirin el recurs davant el Tribunal Constitucional.



El PSC també ha demanat a CDC que donin suport al president i al govern de la Generalitat i que no acceptin el suport del PP ni als Ajuntaments ni en un eventual govern de la Generalitat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Aixo vol dir que els 25 diputats del PSC a Madrid rebutjaràn l´ignominios pacte que ha fet el Lehendakari Lopez amb el PP?

Maribel. Enviat el 3/des/09


Quina barra! Com pot dir això el PSC-PSOE si no paren de signar amb el PP?????????? (País Basc, Parlament Espanyol,etc.) Millor calladets... CIU ja sap el que ha de fer!

jan. Enviat el 3/des/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.