El PSC exigeix a CDC que no doni suport al PP si no retira el recurs al Constitucional

Pere Soler és el secretari de polítiques territorials

Política

Publicat el 3/des/09 per Núria Juanico

El PSC exigeix a Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) que no doni suport als governs promoguts pel PP fins que no retiri el recurs que ha presentat al Tribunal Constitucional perquè es revisi l'Estatut. El grup municipal socialista també ha demanat a CDC que doni suport al govern de la Generalitat en defensa de l'Estatut i que no accepti el suport dels populars en cap àmbit governamental.

Els socialistes s'han afegit a l'editorial dels 12 diaris a favor de l'estatut de Catalunya. Així, el PSC es mostra contrari al recurs que el PP ha presentat al Tribunal Constitucional perquè revisi l'Estatut, ja que el consideren 'anticonstitucional'. A més, els socialistes exigeixen a Artur Mas i a Lluís Recoder com a membres de l'executiva de CDC que no donin suport als governs promoguts pel PP fins que no retirin aquest recurs.

Ho ha dit el secretari de política territorial, Pere Soler, en una roda de premsa que s'ha celebrat aquest dimarts a la seu municipal del PSC.

Pere Soler

Volem exigir als senyors Mas i Recoder que CDC no doni suport als governs promoguts pel PP mentre no retirin el recurs davant el Tribunal Constitucional.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El PSC també ha demanat a CDC que donin suport al president i al govern de la Generalitat i que no acceptin el suport del PP ni als Ajuntaments ni en un eventual govern de la Generalitat.