Els santcugatencs amb discapacitats podran votar per la independència de Catalunya tres dies abans des de casa


Temes relacionats

La Falange Española es concentrarà a Sant Cugat en contra de la consulta del 13-D ( 2/des/09)

La Plataforma per l'Autodeterminació insta la població a no tenir por dels falangistes ( 2/des/09)

CDC s'adhereix a la consulta del 13-D ( 1/des/09)

La consulta sobre la independència del 13-D frega els 450 vots anticipats (30/nov/09)

Suport de l'EMD a la consulta del 13 de desembre (30/nov/09)


  • Comparteix:

Voluntaris de la plataforma visitaran les cases de les persones amb discapacitats

Voluntaris de la plataforma visitaran les cases de les persones amb discapacitats

Els santcugatencs que tinguin algun tipus de discapacitat podran votar per avançat a la consulta popular sobre la independència. La Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació es desplaçarà dijous de la setmana vinent a totes aquelles llars on hi hagi una persona amb problemes de mobilitat que vulgui votar.

La plataforma s'ha marcat l'objectiu que tots els santcugatencs puguin votar el 13-D. És per això que els organitzadors de la consulta a la nostra ciutat posen a disposició d'aquelles persones que tinguin alguna discapacitat un telèfon de contacte perquè, dijous de la setmana vinent, voluntaris de la plataforma puguin anar a casa seva per emetre el vot.

El portaveu de la Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació, Víctor Alexandre, ha explicat a Cugat.cat que aquesta és l'opció més adient que han trobat per facilitar el vot a tota la ciutadania.

Víctor Alexandre

Quan hi ha eleccions hi ha tot un dispositiu perquè les persones discapacitades puguin votar però nosaltres això no ho tenim. Per això anirem a les seves cases.


Fins dimecres de la setmana vinent els interessats poden trucar al telèfon 681.08.21.02 per demanar aquest servei. D'altra banda, la plataforma ha avançat que pel 13-D s'han afegit més seus on poder anar a votar com l'Escola d'Arquitectura i la galeria Odó Art.

L'expectació per aquesta jornada electoral ha fet que un santcugatenc resident a Los Angeles, als Estats Units, hagi decidit venir el 13 de desembre expressament per emetre el seu vot. Ara aquest jove de 18 anys i veí de Valldoreix ha engegat una campanya per pagar-se el bitllet d'avió i aconseguir, a més, fons per la Plataforma Santcugatenca per a l'Autodeterminació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.