Interior prohibeix la manifestació de la Falange pel 13-D i l'avança al 12 per evitar aldarulls


Temes relacionats

La Falange qualifica d''antidemocràtic' el canvi de data de la concentració contra la consulta ( 4/des/09)

Recoder demana als santcugatencs no caure en 'la provocació de la Falange' ( 3/des/09)

Els partits critiquen la concentració de la Falange, excepte el PP ( 3/des/09)

La Falange Española es concentrarà a Sant Cugat en contra de la consulta del 13-D ( 2/des/09)

La Plataforma per l'Autodeterminació insta la població a no tenir por dels falangistes ( 2/des/09)


  • Comparteix:

Concentració de la Falange

Concentració de la Falange

El departament d'Interior de la Generalitat ha prohibit les manifestacions que volia fer la Falange Española de las JONS el dia de les consultes independentistes tant a Sant Cugat com a la resta de poblacions on es faran les votacions, i les ha avançades un dia per evitar 'aldarulls'. La decisió es basa en l'informe policial dels Mossos d'Esquadra que alertava del risc d'aldarulls i a les objeccions fetes per ajuntaments de localitats on es faran les consultes.

Els falangistes preveien manifestar-se el mateix dia de la consulta a totes les poblacions on hi haurà votacions i, en el cas de Sant Cugat, van anunciar que hi posarien 'especial interès', ja que és la població amb més habitants que celebrarà el referèndum popular del 13 de desembre.

La Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació ha qualificat la decisió d'Interior de 'sentit comú' i ha explicat a Cugat.cat que 's'ha fet el que s'havia de fer el dia que la ciutadania exerceix el seu dret a vot'. El portaveu de l'entitat, Víctor Alexandre, considera que tothom té dret a manifestar-se però que a la Falange no se li pot permetre.

Víctor Alexandre

La Falange quan va governar no permetia que ningú es manifestés contra ella. És un partit feixista.


La decisió d'Interior arriba després que els promotors nacionals de les consultes advertissin a la conselleria que, si autoritzava les manifestacions anunciades per la Falange, els ajuntaments no podrien garantir la seguretat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Es ben curios que tots els \"pacifistes\" que es van indignar tant amb el concert de la Noa ara no hagin dit ni \"piu\" amb la visita de Falange. Potser es que tenen alguns ideals compartits

Maribel. Enviat el 4/des/09


m´assembla que aquesta senyora no sap res dels que ens vam manifestar en suport al poble palestí. Supossso que vosté deu ser un exemple a seguir... sempre hem estat i estarem contra el feixisme vingui d´on vingui, i no només de paraula com vosté, sinó on calgui i amb els mitjans que calgui. Cerc que hauria d´anar amb molt de compte amb les declaracions tan ofensives que fa, potser per vosté el feixisme , la falange... només es una exusa per atcar a qui no pensa com vosté, m´assembla una impresentable molt poc lúcida d´idees per dir-ho suaument. No es preocupi el temps posa a cadascu al seu lloc.

natxo. Enviat el 4/des/09


Efectivament Maribel els del CASC, que no són pacifistes, sinó antimilitaristes, són un grupúscul falangista, antisemita, simpatitzant del Ku Klux Klan i alguns, fins i tot, tenen banyes i fan poder a sofre

Un. Enviat el 4/des/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.