L'EMD renovarà la concessió de l'escola de música sense incloure-hi, per ara, l'escola de dansa


Temes relacionats

El futur del centre musical de Valldoreix, en suspens després de la junta de veïns de l'EMD (30/nov/09)

El concurs per gestionar l'escola de música a Valldoreix, a debat a la junta de veïns de l'EMD (26/nov/09)

Diferències entre l'EMD i els pares del Centre Musical de Valldoreix sobre el futur de l'equipament (20/nov/09)


  • Comparteix:

Montserrat Turu, entrevistada a Cugat tv

Montserrat Turu, entrevistada a Cugat tv

La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, aposta per renovar la concessió de l'escola de música de Valldoreix i aparcar, per ara, el projecte d'escola de dansa fins que estigui més madur. En una entrevista a Cugat tv, Turu ha fet aquesta proposta per resoldre el conflicte amb els pares i mares de l'escola de música, que havien criticat el canvi de concessió del servei. Mira l'entrevista a Cugat tv

El govern de l'EMD té clar que l'ensenyament de dansa s'acabarà incorporant al centre, però de moment optarà per no modificar les condicions de la concessió del centre de música, tal com reclamaven els pares i mares. Ho ha anunciat Montserrat Turu en una entrevista a Cugat tv.

Montserrat Turu

Plantejarem una concessió a mig termini per no hipotecar les accions de govern a llarg termini. Mentrestant, veurem com encabir l'escola de dansa.




Segons Turu, en el futur el nou centre haurà de gestionar de forma conjunta l'ensenyament musical i el de dansa, perquè és la millor opció per racionalitzar el servei i l'ús de les instal·lacions. Per ara, l'EMD està perfilant amb la Generalitat el projecte d'escola de dansa, que està en una fase embrionària.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Cinisme a dojo un altre cop per part de la Turu !!!. Ara diu que de moment continua la concessiò a l'escola de música(no ha pogut sortir-se amb la seva de fer fora a l'actual)Es evident que l'interes de la dansa es minim per part del poble,cuan a els tallers no si hi ha apuntat ningù.La Turu s'entesta en fer la seva per sobre del interes del poble(com sempre).Estem farts d'aquesta manera de fer,faci el favor de no ficar-se en les coses que funcionen i procuri arreglar totes les coses que no van be i que en son moltes.Racionalitzar el servei i l'ús de las instal.lacions ?????.A on pensa fer la dansa Sra. Turu?????.Es increíble com pot fer aquestas declaracions tan frívolas,cuan no hi ha cap espai per dita activitat !!!. Turu=tutu ???.

Antoni. Enviat el 5/des/09


Como es este cambio de opinion ? a visto que no tenia salida y ahora pretende quedar bien. Los padres de la escuela, no somos tontos y no crea que nos puede tomar el pelo como a todo el mundo.

Laura. Enviat el 5/des/09


Estem molt cansats de voste Sra.Turu. JA EN HI HA PROU Ara no vingui amb histories que ho esta mirant amb la Generalitat. Com a vist que no podia \"colocar\" a algun amic i a vist que no nomes es CIU/ACTUEM qui esta en contra, si no que a sobre, te a tots els pares de l´escola que tampoc volen cambiar res, ara preten fer veure que es dialogant, no façi riure, que ja la coneixem

Enric. Enviat el 5/des/09


El problema que té la Sra. Turu és que ja tenia encarregat el projecte de l\'escola de dança. Com el pagarà? aq ui li interessa la dança a part de la seva família! Turu fora!

clara. Enviat el 7/des/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.