El repte del 13-D: sumar un 30% de participació


Temes relacionats

Acte final de campanya de la CUP per la independència de Catalunya (10/des/09)

La consulta del 13-D arriba als immigrants, que també podran votar ( 5/des/09)

Els santcugatencs amb discapacitats podran votar per la independència de Catalunya tres dies abans des de casa ( 4/des/09)

Interior prohibeix la manifestació de la Falange pel 13-D i l'avança al 12 per evitar aldarulls ( 4/des/09)

La Falange qualifica d''antidemocràtic' el canvi de data de la concentració contra la consulta ( 4/des/09)

La consulta sobre la independència del 13-D frega els 450 vots anticipats (30/nov/09)

Més de 200 vots anticipats per a la consulta sobre la independència, que aplega més suports de personalitats (26/nov/09)

Suport de Joan Laporta a la consulta sobre la independència de Catalunya a Sant Cugat (24/nov/09)


  • Comparteix:

Jornada de vot anticipat al Terra Dolça

Jornada de vot anticipat al Terra Dolça

Aconseguir que voti un 30% dels 60.000 santcugatencs cridats a les urnes. Aquesta és la xifra que espera aconseguir la Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació en la consulta sobre la independència de Catalunya del 13 de desembre. Pel portaveu de l'organització, Víctor Alexandre, implicar 18.000 santcugatencs és tot un repte per les característiques demogràfiques i socials de la ciutat.

El portaveu de la Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació, Víctor Alexandre, ha remarcat a Cugat.cat que Sant Cugat és una ciutat on costa que la gent s'impliqui pel nombre d'habitants i la proximitat amb Barcelona. A aquest fet s'hi sumen els entrebancs amb els quals s'ha topat l'entitat com ara la manca de recursos. Per Alexandre aconseguir un 30% de vots suposa tot un èxit.

Víctor Alexandre

El gran repte de Sant Cugat és que hi participi la gent. Si hi ha un 30% de participació, serà un èxit.


L'11 de desembre, a dos quarts de vuit, la plaça d'Octavià celebrarà l'acte final de campanya que comptarà amb parlaments de personalitats tan conegudes com l'escriptor Jordi Coca, l'actriu Montserrat Carulla i el professor Carles Solà. La celebració també inclourà una lectura de poemes i diverses actuacions musicals. Joan Laporta, que ha mostrat el seu suport a la consulta de la ciutat, no votarà a Sant Cugat perquè no està empadronat. Sí ho faran l'actriu Emma Vilarasau i l'actor Jordi Bosch.

El vot anticipat a Sant Cugat ha anat creixent a mesura que s'apropa el dia de la consulta. Fins ara hi ha registrats 645 vots i la plataforma espera arribar al miler abans del 13 de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.