Les joventuts de CDC lamenten que no s'hagi cedit el pavelló per al final de campanya de la consulta

Membres de la JNC de Sant Cugat

Política

Publicat el 7/des/09 per Mar Castro

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) lamenta que l'Ajuntament, governat pel seu partit amb majoria absoluta, no hagi cedit, finalment, un dels pavellons de la Rambla del Celler per a l'acte final de campanya de la consulta sobre la independència. Segons la branca juvenil de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), el consistori hauria d'haver cedit aquest equipament municipal perquè era una demanda del poble. La JNC ha fet aquestes declaracions en la presentació d'una campanya informativa per instar els joves santcugatencs a votar per la independència de Catalunya el 13-D.

La JNC ha engegat una campanya informativa per instar els joves santcugatencs a votar per la independència de Catalunya el 13-D. En aquest sentit, el president de la JNC de Sant Cugat, Àlex Calmó, ha lamentat en declaracions a Cugat.cat que el PAV3 no pugui acollir l'acte final de campanya de la consulta.

Àlex Calmó

Lamentem que l'Ajuntament no hagi cedit el PAV3 per l'acte de cloenda de la consulta del 13-D.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Calmó ha afegit, però, que la manera d'haver proposat la cessió d'aquest equipament municipal per part d'ERC i de la Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació no ha estat la més 'adient'.

Un informe de secretaria general de l'Ajuntament va tancar la porta a la cessió del PAV3 per organitzar el final de campanya de la consulta sobre la independència en considerar que el consistori no es mantindria al marge d'aquest procés.