Fi de campanya de la consulta del 13-D aquest vespre a la plaça d'Octavià


Temes relacionats

ERC demana el 'sí' dels santcugatencs per la consulta del 13-D (11/des/09)

Música, tradició i un dinar popular acompanyaran la consulta del 13-D (10/des/09)

Un miler de persones han votat anticipadament en la consulta del 13-D ( 9/des/09)

Regidors de CDC, ICV i ERC fan una crida a la participació en la consulta del 13-D (10/des/09)

La consulta del 13-D arriba als immigrants, que també podran votar ( 5/des/09)

Els santcugatencs amb discapacitats podran votar per la independència de Catalunya tres dies abans des de casa ( 4/des/09)

La Falange qualifica d''antidemocràtic' el canvi de data de la concentració contra la consulta ( 4/des/09)

La Falange Española es concentrarà a Sant Cugat en contra de la consulta del 13-D ( 2/des/09)


  • Comparteix:

Cartell de l'acte final

Cartell de l'acte final

Els parlaments de personalitats com Jordi Coca, Montserrat Carulla i Ramon Piqué centraran l'acte de final de campanya de la consulta popular sobre la independència que tindrà lloc aquest vespre. La festa, a la plaça d'Octavià, comptarà amb la música de Brigada Avel·lina, Miquel Gil i Strombers, i les actuacions de l'Esbart de Sant Cugat, el Grup Mediterrània i els Kata Kitinga, entre altres agrupacions locals. Aquest reportatge a Cugat tv repassa els principals moments de la preparació de la consulta

Personalitats del món cultural i acadèmic donen el seu suport a la consulta per la independència en forma de parlament en l'últim dia de campanya abans de la jornada de votació. La plaça d'Octavià acollirà el discurs de l'escriptor Jordi Coca, l'actriu Montserrat Carulla i un dels administradors del portal d'Internet l'Exèrcit del Fènix, Èric Bertran, entre d'altres. Els conjunts musicals Brigada Avel·lina i Strombers i el cantautor valencià Miquel Gil donaran el toc musical a la cita, que comptarà també amb les actuacions de l'Esbart Sant Cugat i el Grup Mediterrània.

El portaveu de la Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació, Víctor Alexandre, ha explicat en un entrevista a Cugat.cat com es desenvoluparà la consulta.

Víctor Alexandre

Les característiques de la jornada de votació seran les mateixes que una jornada electoral normal. Es podrà votar a Valldoreix, Mira-sol i Sant Cugat.





Per ara, ja han votat 1.045 persones a la consulta. Diumenge, els santcugatencs podran dipositar les paperetes a vuit punts electorals repartits entre el centre de la ciutat, Valldoreix i Mira-sol. Alexandre ha lamentat que les urnes no puguin arribar finalment a la Floresta i les Planes.

Víctor Alexandre

No hem pogut obtenir cap mitjà de transport per què els florestans i planencs vinguin a votar.




L'acte de cloenda de la campanya portada a terme pel col·lectiu començarà a dos quarts de vuit del vespre i acollirà també un sopar popular a la mateixa plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.