La Falange Española es fa enrere i desconvoca la concentració contra el 13-D

La Falange es va concentrar a Arenys de Munt en contra de la consulta

Política

Publicat el 10/des/09 per Josep Gimeno

La Falange Española de las JONS descarta concentrar-se a Sant Cugat i a la resta de municipis que acolliran una consulta sobre la independència aquest diumenge. Els falangistes han pres aquesta decisió per mostrar el seu desacord amb el fet que la Generalitat prohibís les manifestacions el dia de la votació i les avancés a dissabte per evitar 'aldarulls'.

La Falange Española acusa la Generalitat de prohibir 'camufladament' les concentracions a través del trasllat de la data de les protestes. El secretari general del partit, Norberto Pico, assegura que la decisió del departament d'Interior és 'injusta' i que encobreix unes votacions il·legals. Són declaracions a Cugat.cat.

Norberto Pico

Arran de la prohibició camuflada de trasllat, no ens concentrarem perquè és una burla.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Segons Pico, la Falange Española ha descartat presentar un recurs al canvi de data, ja que el departament d'Interior ha aprofitat 'astutament' els darrers dies festius per dificultar aquest tràmit. Tot i la desconvocatòria de les concentracions, la Falange crida la població a mostrar 'públicament' i 'pacíficament' el rebuig a les consultes de diumenge.