Sánchez-Camacho (PP): 'Recoder i Montilla són còmplices d'aquesta espiral de consultes il·legals'


  • Comparteix:

La presidenta del PP a Catalunya ha criticat aquest divendres a Sant Cugat la postura que han adoptat CiU i el PSC sobre la consulta independentista del 13-D. Alícia Sánchez-Camacho ha responsabilitzat polítics com Lluís Recoder i José Montilla per ser 'còmplices' d'un acte que ha qualificat d''il·legal'.

La presidenta del PP de Catalunya ha visitat aquest divendres el mercat de Torreblanca i ha aprofitat per criticar la consulta sobre la independència de Catalunya que es farà diumenge a uns 170 municipis catalans, entre ells Sant Cugat. Segons Alícia Sánchez-Camacho, la societat catalana està actualment més preocupada per la crisi econòmica i pels seus efectes, com l'augment de l'atur, i no per 'aquest tipus de consultes il·legals'.

La dirigent popular creu que CiU s'està allunyant de la societat catalana. Sánchez-Camacho ha criticat tant l'alcalde, Lluís Recoder, com el president de la Generalitat, José Montilla, per permetre 'una espiral de consultes il·legals'.

Alícia Sánchez-Camacho

S'està cometent un greu error, entrant en una espiral irresponsable de referèndums il·legals. En fem responsables CiU, Lluís Recoder i el PSC.


D'altra banda, Sánchez-Camacho ha aprovat la decisió d'Interior d'avançar la concentració prevista de la Falange Española considera que si el departament d'Interior va decidir avançar la manifestació de la Falange Española de las JONS per evitar 'aldarulls' era perquè estava dintre de la legalitat i no ha volgut entrar a valorar la decisió final dels falangistes de no concentrar-se cap dia en contra la consulta.



  • Comparteix:

COMENTARIS

\"Espiral de consultes il·legals\"? Aquesta senyora a quina facultat és va llincenciar? Podria mostrar-nos en quin article de la constitució es constata aquesta afirmació? Ja ho sap que l\'estat admet que es voti la sobirania en els locals dels ajuntaments?... vol més preguntes o en té prou per anar-se a documentar?

Marta Serrés. Enviat el 11/des/09


Com és que a Cugat.cat no ha aparegut cap imatge de l'Alcalde votant per anticipat?

Emili. Enviat el 11/des/09


Marta, potser que et llegeixis la Sentència del Tribunal Constitucional que declarava il·legal el referèndum que va promoure l'ex-lehendakari Ibarretxe. Igual qui s'ha d'anar a documentar ets tu.

Emili. Enviat el 11/des/09


Emili, estem parlant d'una consulta NO vinculant, no pas d'un referèndum vinculant (documentada!). Consti però, que treballarem des de la legalitat per arribar al segon punt.

Marta Serrés. Enviat el 11/des/09


Aquest referèndum no té RES d'il·legal, ja que inclús una persona pot convocar una solconsulta no vinculant. La senyora Sanchez Camacho i el tal Emili no saben de què parlen.

politòleg. Enviat el 11/des/09


La consulta no és vinculant, no té cobertura legal i per tant no té conseqüències jurídiques. Conclusió: Té menys valor que els acords que es prenen en una comunitat de veïns.

Bego. Enviat el 11/des/09


Deixem-nos de si legal o no. El més important és que el ciutadà té dret d'expresar la seva opinió, i aixó és el que fa mal als que estan acostumats a posar pals a les rodes en totes les accions en lloc de construir des de la oposició. El que demostra Alícia i tots els del seu partit amb aquests comentaris, és que són uns mals perdedors.

nunus. Enviat el 12/des/09


És curiós, només és una consulta il·legal pels del PP i els de la Falange...diria que els acords que prenen els veïns no surten tant a la premsa ni preocupen als polítics. I per seguir amb documents, els referendums per la Constitució Europea, o la integració a l’OTAN tampoc eren vinculants, i mira on som...

Quim. Enviat el 12/des/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.