Sánchez-Camacho (PP): 'Recoder i Montilla són còmplices d'aquesta espiral de consultes il·legals'

Política

Publicat el 11/des/09 per Mar Castro

La presidenta del PP a Catalunya ha criticat aquest divendres a Sant Cugat la postura que han adoptat CiU i el PSC sobre la consulta independentista del 13-D. Alícia Sánchez-Camacho ha responsabilitzat polítics com Lluís Recoder i José Montilla per ser 'còmplices' d'un acte que ha qualificat d''il·legal'.

La presidenta del PP de Catalunya ha visitat aquest divendres el mercat de Torreblanca i ha aprofitat per criticar la consulta sobre la independència de Catalunya que es farà diumenge a uns 170 municipis catalans, entre ells Sant Cugat. Segons Alícia Sánchez-Camacho, la societat catalana està actualment més preocupada per la crisi econòmica i pels seus efectes, com l'augment de l'atur, i no per 'aquest tipus de consultes il·legals'.

La dirigent popular creu que CiU s'està allunyant de la societat catalana. Sánchez-Camacho ha criticat tant l'alcalde, Lluís Recoder, com el president de la Generalitat, José Montilla, per permetre 'una espiral de consultes il·legals'.

Alícia Sánchez-Camacho

S'està cometent un greu error, entrant en una espiral irresponsable de referèndums il·legals. En fem responsables CiU, Lluís Recoder i el PSC.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



D'altra banda, Sánchez-Camacho ha aprovat la decisió d'Interior d'avançar la concentració prevista de la Falange Española considera que si el departament d'Interior va decidir avançar la manifestació de la Falange Española de las JONS per evitar 'aldarulls' era perquè estava dintre de la legalitat i no ha volgut entrar a valorar la decisió final dels falangistes de no concentrar-se cap dia en contra la consulta.