El pressupost del 2010 contempla una inversió de més de 3,3 milions d'euros a Mira-sol


Temes relacionats

El pressupost del 2010 serà un 2,5% inferior al d'enguany (11/des/09)


  • Comparteix:

Consell de districte de Mira-sol

Consell de districte de Mira-sol

Mira-sol tirarà endavant projectes com la biblioteca del districte i la urbanització del carrer Alps gracies al pressupost del 2010. A aquestes inversions s'hi afegeixen la construcció de la rotonda de Pompeu Fabra i la urbanització de l'entorn del Mira-sol Centre, que executarà la junta de compensació del sector. Tot plegat ascendeix a més de 3,3 milions d'euros al districte.

El tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, ha explicat aquest dilluns al consell de districte de Mira-sol el pressupost de l'Ajuntament previst pel 2010, que està pendent d'aprovació pel ple municipal.

Aquest pressupost ascendeix a 93,5 milions d'euros, 2,3 milions menys que el pressupost d'enguany. Gairebé el 95% es destina a despesa ordinària i la resta contempla les inversions concretes de cada exercici.

Joly explica els projectes de Mira-sol que es dotaran amb el pressupost de l'any vinent.

Jordi Joly

Tenim inversions com la urbanització del carrer Alps, la biblioteca, l'execució de la rotonda Pompeu Fabra i la urbanització del Mira-sol Centre.



Els veïns del districte també han pogut conèixer el projecte del 3r CAP de la mà de la tinenta d'alcalde de Servei a la Ciutadania, Carmela Fortuny. Amb la nova divisió territorial de Sant Cugat en tres Àrees Bàsiques de Salut, els mirasolencs s'hauran de dirigir a aquest nou equipament sanitari que s'ubica a Can Mates i està en construcció. El 3r CAP donarà servei a 28.441 persones amb la incorporació dels nous barris.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.