Sánchez-Camacho insta Vázquez-Dodero a tornar l'acta de regidor


Temes relacionats

Torrijos: (PP): 'Vázquez-Dodero va deixar de ser militant popular quan va abandonar el grup municipal al ple' ( 2/oct/09)

Vázquez-Dodero esgotarà el mandat com a regidor no adscrit i atribueix la marxa a la manca de sintonia amb el grup del PP (23/set/09)

El PP de Catalunya titlla Vázquez-Dodero de 'trànsfuga' i li reclama que retorni l'acta de regidor 'per ètica' (23/set/09)

Fractura al PP: Vázquez-Dodero abandona el grup, manté la regidoria i deixa sola Berta Rodríguez (22/set/09)

Berta Rodríguez deixa en mans del partit el futur polític de Vázquez-Dodero (22/set/09)

El número 2 del PP afirma que la secció local del partit és el 'corral de mamà Berta' ( 5/nov/08)


  • Comparteix:

Alicia Sánchez-Camacho al mercat de Torre Blanca

Alicia Sánchez-Camacho al mercat de Torre Blanca

La presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, insta el regidor no adscrit Fernando Vázquez-Dodero a renunciar a la seva acta de regidor. Segons Sánchez-Camacho, Vázquez-Dodero va accedir a ser regidor com a representant del PP i dels seus valors polítics, i una vegada fora del partit hauria de renunciar a l'acta per mantenir la representació que la formació va aconseguir a les eleccions municipals.

La líder del PP a Catalunya, Alícia Sánchez Camacho, ha recordat aquest divendres, durant una visita a Sant Cugat, que quan algú es presenta a les llistes del partit no ho fa a títol individual, sinó en representació de la formació i del seu programa de centre-dreta.

Per això, Sánchez-Camacho ha demanat al regidor no adscrit que retorni l'acta, ja que Vázquez-Dodero ja no representa els valors de la formació popular.

Sánchez-Camacho

Si algú decideix voluntàriament deixar de representar aquests valors el que hauria de fer és deixar la seva acta.



Vázquez-Dodero és regidor no adscrit al ple municipal després d'abandonar el grup municipal del PP i deixar-lo amb un sol representant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.