El pressupost municipal, el pla d'equipaments i canvis a Promusa, avui al darrer ple municipal


Temes relacionats

La proposta de Pla d'Equipaments ubica el quart CAP a l'avinguda de Cerdanyola (18/des/09)

ERC proposarà una moció de suport al diari basc 'Egunkaria' (18/des/09)

El PP demanarà al ple la instal·lació de panells lluminosos informatius (17/des/09)

El pressupost del 2010 serà un 2,5% inferior al d'enguany (11/des/09)

ERC reclama millores als accessos per carretera ( 2/des/09)


  • Comparteix:

És el darrer ple ordinari de l'any

És el darrer ple ordinari de l'any

El ple municipal debat aquest vespre els pressuposts de l'any vinent, el pla d'equipaments i modificacions en el registre de sol·licituds a Promusa. En paral·lel, es tractaran vuit mocions dels grups municipals en la darrera sessió ordinària de l'any.

L'equip de govern portarà a aprovació un pressupost de 93,5 milions d'euros, 2,5 milions menys que el pressupost d'enguany. En declaracions a Cugat.cat, el tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, ha analitzat els comptes.

Jordi Joly

L'any vinent el passarem relativament bé. Forts econòmicament parlant però amb un pressupost molt ajustat amb una davallada del 2,5%.









Un altre dels punts destacats de la sessió és l'aprovació del pla d'equipaments, que estableix les reserves de sòl necessàries per a instal·lacions prioritàries a la ciutat.Aquest document marca les prioritats de l'equip de govern en aquesta matèria a curt, mitjà i llarg termini, tot i que s'haurà de complementar i coordinar amb el pla d'inversions de l'àrea d'Economia.

Per exemple, al document es fa la reserva de sòl, a mitjà termini, per al quart CAP, que anirà als Jardins del Vallès, a l'avinguda de Cerdanyola. Ho explica la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

En el cas del quart CAP s'ha detectat que hi havia demanda en aquests terrenys.


Pel ple també passarà la creació d'un nou Registre Municipal de Sol·licitants d'Habitatge amb Protecció Oficial. El registre s'integrarà dins la base de dades general de Catalunya que ha entrat en funcionament amb la nova Llei d'Habitatge, i no implicarà cap modificació en els requisits que demana l'Ajuntament per accedir a un pis de Promusa. A partir d'ara, tots els sol·licitants d'habitatge protegit de la ciutat passaran per Promusa. Ho explica la mateixa Conesa.

Mercè Conesa

La diferència és que els sol·licitants d'habitatge privat protegit també hauran de passar per Promusa.



A part d'aquests punts, es debatran vuit mocions dels grups municipals. Entre aquestes propostes, n'hi ha una d'ERC per millorar el manteniment d'entrades i sortides a la ciutat, una dels PSC per la mort de Jordi Solé Tura i una del PP per instal·lar panells lluminosos a la ciutat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Com podem saber si hi ha una partida pressupostaria de 18.000 euros per l' instalació del sistema de clima de la sala d'arts marcials?

CKSC. Enviat el 21/des/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.