Turu reclama que acabi 'la situació de bloqueig a l'EMD' per millorar Valldoreix


  • Comparteix:

Montserrat Turu

Montserrat Turu

La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, espera que el nou any acabi amb 'la situació de bloqueig' que viu l'administració. En el missage de Nadal a Cugat.cat, Turu es mostra esperançada que l'any vinent sigui recordat per les millores al complex esportiu i a l'enllumenat del territori. Mira la carta als reis a Cugat tv

Turu ha destacat que, amb el segon fons Zapatero, Valldoreix gaudirà de noves instal·lacions al complex esportiu, de noves franges de seguretat als boscos i d'un enllumenat millorat.

Un projecte competència de l'EMD que s'haurà d'impulsar l'any vinent és, per exemple, el de la nova centralitat. En aquest context, Turu ha assegurat que, perquè Valldoreix millori, cal que acabi la situació de bloqueig que viu l'EMD, on governa en minoria ja que CiU, a l'oposició, té més vocals.

Montserrat Turu

Espero i demano que es pacifiqui la situació política de Valldoreix i que s'acabi el bloqueig.



Turu també ha destacat que Valldoreix millorarà les connexions a Internet gràcies a un nou punt d'accés a la xarxa a la seu de l'EMD.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Quina cara que te la Turu demanan que es pacifiqui la situació política . Si la promogut ella desde que esta a la EMD !!!.Es incapaç de negociar res i no soporta el no tenir el total protagonisme. Va expulsar a CiU del govern i ara diu que li fan el bloqueix. Els reis ens farien un favor si se l'enporten al Orient amb el Bin Laden.

Marta. Enviat el 25/des/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.