Recoder demana a Mas un govern 'amb els millors encara que no siguin de CiU'


  • Comparteix:

Recoder, en imatge d'arxiu

Recoder, en imatge d'arxiu

L'alcalde i membre de la cúpula de CDC, Lluís Recoder, demana al president de la federació nacionalista, Artur Mas, que crei un govern amb 'els millors del país' i no només del partit en cas de poder formar executiu després de les eleccions al Parlament. En paral·lel, Recoder assegura que ell no es troba entre els millors del país i que tampoc no té un especial interès a ser conseller.

Durant una trobada amb periodistes, Recoder, que ha negat haver rebut una trucada de Mas, ha subratllat que la situació per a les pròximes eleccions nacionals serà complicada a causa del context econòmic i de la desafecció dels ciutadans. Segons Recoder, Catalunya necessita un govern que 'agafi el toro per les banyes' i amb molta intel·ligència.

Lluís Recoder

Vull que Artur Mas sigui president i que faci un govern amb els millors del país, encara que no siguin de CiU.


En aquest sentit, Recoder creu que la política catalana és 'molt endogàmica', de manera que optaria per les llistes obertes i l'elecció directa dels ciutadans per alimentar la classe política 'del millor del país'.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Una aclaració, aquets mitjà es Cugat.cat o Recoder.cat ?

Sarab. Enviat el 24/des/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.