ERC al PSC: 'Les acusacions de desmantellar el SOM són declaracions de trinxera'

El SOM centra la polèmica entre PSC i ERC

Política

Publicat el 29/des/09 per Marc Sala

ERC recorda al PSC que els republicans ja han denunciat repetidament el desmantellament del Servei d'Ocupació Municipal (SOM) i que amb el seu suport als comptes municipals s'han assegurat les polítiques de promoció d'ocupació a la ciutat. La formació independentista interpreta les acusacions socialistes com 'política de trinxera que només busca rèdits electorals'. ERC també recorda que enguany s'ha doblat la partida pressupostària en sectors que ells consideren clau per fomentar l'ocupació.

ERC al·lega que el seu suport als pressupostos municipals està condicionat a les polítiques socials, especialment en l'àmbit de l'ocupació. Aquest suport respon, segons la formació, a l'augment de partides destinades a accions formatives, per exemple en el sector de la dependència, i a l'aposta de millorar la relació entre centres educatius i empreses, entre d'altres mesures.

El regidor d'ERC, Toni Ramon, respon les crítiques socialistes.

Toni Ramon

Les partides que considerem bàsiques s'han doblat el darrer any. No hauríem donat suport a un pressupost que no fomentés la recerca de feina.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Ramon també ha fet una crida al PSC a exercir una oposició crítica però també constructiva.