ICV-EUiA vol que part dels diners que ha de retornar Sorea financiï la urbanització de districtes


Temes relacionats

Pas endavant perquè l'Ajuntament cobri 15 milions d'euros de Sorea (22/des/09)


  • Comparteix:

Imatge facilitada per ICV-EUiA

Imatge facilitada per ICV-EUiA

El grup municipal d'ICV-EUiA proposarà al proper ple municipal que l'Ajuntament inverteixi una part dels diners que ha de recuperar de l'empresa pública d'aigües a la urbanització dels districtes. Els ecosocialistes consideren que una partida extreta dels 15 milions d'euros que s'han de retornar podria solucionar una llarga reivindicació dels veïns de la Floresta, Mira-sol i les Planes.

ICV-EUiA considera que dels 15 milions d'euros que el consistori ha de recuperar, a causa de la reinterpretació del contracte de concessió amb Sorea, es podria destinar una partida a cobrir problemes no resolts per manca de finançament com són les urbanització dels districtes. La moció que els ecosocialistes presentaran al ple de gener també contempla fer un inventari de les zones que es podrien beneficiar d'aquests diners, així com les prioritats d’actuació.

El regidor ecosocialista, Jaume Massanés, recorda que cada any que passa els costos d'urbanització van augmentant.

Jaume Massanés

Al 2005, els veïns havien de pagar 15.000 euros per una parcela de 500 metres quadrats. Ara el cost és d'uns 20.000 euros.


Els costos d'urbanització es reparteixen entre l'administració municipal i veïns a raó d'un 20% i un 80%, respectivament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.