ERC consultarà amb diferents sectors de la ciutat les condicions per un altre pacte de govern a la Generalitat

Andreu Freixes en un imatge d'arxiu

Política

Publicat el 9/gen/10 per Marc Sala

ERC de Sant Cugat participarà a la campanya que la formació posarà en marxa a nivell nacional per consultar càrrecs, militants i simpatitzants sobre les 20 possibles condicions per un futur pacte de govern a la Generalitat. El president local d'ERC, Andreu Freixes, considera que aquesta és 'una manera de traslladar a la societat el dret a decidir'. Sota el nom 'Catalunya Decideix', els republicans contactaran amb personalitats de l'àmbit de la cultura, l'economia i l'esport per conèixer les seves opinions.

La campanya comprèn actes polítics de petit format i també la comunicació directa a través d'un qüestionari per sondejar quines han de ser les condicions que ERC ha de plantejar en una futura negociació per formar govern a la Generalitat.

Freixes considera que es tracta d'un exercici lògic en un partit que defensa el dret a decidir. Són declaracions a Cugat.cat.

Andreu Freixes

Contactarem amb diferents sectors per mostrar que és un projecte obert. Els simpatitzants i els militants han de guiar la política d'ERC.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La formació local està treballant en aquests moments en la manera de fer arribar als santcugatencs aquesta campanya.