ICV-EUiA demana resposta a preguntes no contestades per l'equip de govern

Moment d'entrega de les preguntes al registre de l'Ajuntament

Política

Publicat el 12/gen/10 per Núria Juanico

ICV-EUiA denuncia que l'equip de govern no ha respost una onzena de preguntes que li van dirigir l'any passat. Segons els ecosocialistes, això evidencia 'la manca de transparència' del govern local, que 'no respecta els drets dels regidors'. ICV-EUiA ha entrat aquest dimarts les mateixes preguntes al registre municipal i demana una resposta abans de 15 dies.

Els ecosocialistes han presentat les preguntes que l'any passat van fer arribar a l'equip de govern via correu electrònic, instància, Comissió Informativa i al Ple i que no han obtingut resposta. Aquestes preguntes fan referència a temes d'urbanisme, serveis urbans, recursos humans i Promusa, entre altres.

El portaveu d'ICV-EUiA, Joan Calderón, ha dit aquest dimarts en una roda de premsa que l'equip de govern té el deure de respondre i que no l'ha complert.

Joan Calderón

Volem denunciar unes preguntes que no han estat respostes pel govern municipal. El Premi a la Transparència obliga l'Ajuntament a respondre.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El grup municipal ha fet arribar aquest dimarts les preguntes al registre de l'Ajuntament i demana que es responguin abans de 15 dies. En cas que no es faci, els ecosocialistes seguiran presentant aquestes preguntes al ple municipal fins que obtinguin una resposta.