Les JERC denuncien l'incompliment de l'acord sobre les aules d'estudi


Temes relacionats

L'equip de govern assegura que l'acord d'aules d'estudi s'ha complert, malgrat no s'ha formalitzat (19/gen/10)

Els estudiants podrien tenir més aules d'estudi i amb més horari per a exàmens de juny (21/gen/09)


  • Comparteix:

Bernat Picornell, a l'esquerra, amb el regidor republicà Toni Ramon

Bernat Picornell, a l'esquerra, amb el regidor republicà Toni Ramon

Les joventuts d'ERC acusen l'equip de govern d'incomplir un acord plenari per desenvolupar un Pla Integral d'Aules d'Estudi. Les JERC remarquen la importància de tirar endavant un projecte que preveia mesures per ampliar els espais d'estudi a la ciutat, com aprofitar equipaments educatius i culturals, entre d'altres.

La proposta es va aprovar per unanimitat al ple ara fa un any, a instàncies d'ERC, i recollia el compromís d'aprovar abans del mes de juny un Pla Integral d'Aules d'Estudi per ampliar l'oferta d'espais i de franges horàries. En concret, l'acord preveia l'adaptació dels horaris dels diversos espais d'estudi de la ciutat als calendaris dels estudiants de secundària, batxillerat i universitaris. També concretava l'aprofitament d'equipaments culturals i escoles públiques per a aquest ús, així com l'ampliació dels horaris d'obertura de les aules fins a les dues de la matinada en les èpoques de major demanda.

El portaveu de les JERC, Bernat Picornell, lamenta que l'equip de govern incompleixi un acord important per als joves de la ciutat.

Bernat Picornell

Tenim fins a cinc universitats a la ciutat i no tenim una oferta d'aules d'estudi ni de biblioteques. S'han de posar les piles.



Arran d'aquesta denúncia, les JERC insten l'equip de govern, i en concret l'alcalde, Lluís Recoder, a reflexionar sobre el model de ciutat que li cal a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.