Sant Cugat demana l'alliberament dels cooperants segrestats a Mauritània


  • Comparteix:

Imatge de la Caravana Solidària

Imatge de la Caravana Solidària

El ple municipal demana l'alliberament immediat i sense condicions dels cooperants segrestats a Mauritània. Amb una declaració institucional, tots els grups polítics amb representació al consistori han expressat aquest dilluns el seu suport als tres membres de la Caravana Solidària 2009 i a les seves famílies i han condemnat aquesta acció violenta contra la llibertat.

El text de la declaració institucional reconeix l'acció compromesa dels cooperants Alícia Gámez, Roque Pascual i Albert Vilalta, segrestats a Mauritània mentre desenvolupaven una missió solidària al país.

El document demana, a més, el seu alliberament de manera pacífica i la implicació de la comunitat internacional per donar suport al desenvolupament dels països africans. Escoltem l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

El ple reclama l'alliberament immediat incondicional dels cooperants i declara la seva convicció que el futur del continent africà passa pel compromís de la comunitat internacional.





El ple municipal també ha expressat la seva solidaritat aquest dilluns amb els damnificats d'Haití amb un minut de silenci en començar la sessió plenària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.