CDC aposta per situar la sostenibilitat a l'eix del discurs del nacionalisme


  • Comparteix:

Lluís Recoder reclama responsabilitat i un compromís ètic per lluitar contra el canvi climàtic. L'alcalde i dirigent de CDC ho ha dit aquest dimarts en un acte de partit a Pujalt, a l'Anoia, en què càrrecs de Convergència han apostat per situar la sostenibilitat a l'eix del discurs nacionalista. El líder de CiU, Artur Mas, i el cap de llista per Barcelona, Xavier Trias, també han participat a l'acte.

El món municipal de CDC s'ha trobat aquest dimarts en aquesta localitat de l'Anoia, de 200 habitants, per donar un pas més en la lluita contra el canvi climàtic. Sant Cugat, amb l'alcalde al capdavant, ha participat en l'acte per fer arribar a altres poblacions catalanes la feina que fa la nostra ciutat en aquesta matèria.

Lluís Recoder, ha reclamat un compromís ètic i responsabilitat amb les generacions futures.

Lluís Recoder

La nostra relació amb el medi ambient és de compromís ètic. Tenim una responsabilitat amb les generacions futures.



El líder de CiU, Artur Mas, ha estat l'encarregat de posar el punt final a l'acte, on ha aprofitat per dir que el discurs de la sostenibilitat s'ha de convertir en un dels eixos centrals del catalanisme.

Artur Mas

És important que el catalanisme majoritari i central del país agafi la bandera de la sostenibilitat. Ho hem de fer amb molta convicció.



Per la seva banda, el cap de llista de CiU per Barcelona, Xavier Trias, ha exigit als dirigents polítics capacitat de discussió i constància en la lluita contra el canvi climàtic.

Xavier Trias

S'exigeix capacitat de discutir els temes i de marcar-se una agenda d'actuació. S'ha de fer des de la constància.




En l'acte també han participat la presidenta de la sectorial de Medi Ambient de Convergència i tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, així com la senadora Montserrat Candini i el congressista Carles Campuzano. A Pujalt s'han donat cita una vuitantena de militants i simpatitzants de Convergència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.