CiU impulsa una campanya per reclamar un traspàs 'real' de les rodalies de Renfe


  • Comparteix:

CiU ha iniciat a diferents ciutats catalanes, entre elles Sant Cugat, una campanya per denunciar el 'greuge històric' de les Rodalies de Renfe a Catalunya. Sota el lema 'Catalunya perd el tren', diputats i càrrecs locals de la federació han repartit aquest dimecres al matí a l'estació de Coll Favà targetons criticant l'escassa inversió en el servei i els problemes de gestió que comportarà el traspàs a la Generalitat.

La federació nacionalista reclama nous trens de qualitat per retirar els que fa més de 30 anys que circulen. A més, CiU demana més freqüència de pas, augmentar la velocitat dels trens i millorar, en general, tot el servei.

El diputat de CiU i tinent d'alcalde a l'Ajuntament, Joan Recasens, ha criticat també el traspàs de Rodalies a la Generalitat. Recasens creu que només s'han traspassat els problemes de la gestió.

Joan Recasens

Si es fa un traspàs que es faci de veritat. S'ha fet un traspàs sense trens ni vies. El PSC sap fer molt bé propaganda però fer millores pel país no tant.



El president local de CDC i regidor a l'Ajuntament, Jordi Puigneró, ha explicat que la campanya s'ha iniciat aquest dimecres simultàniament a diferents ciutats catalanes, entre elles Sant Cugat.

Jordi Puigneró

Aquesta campanya s'està fent simultàniament a diferents estacions vallesanes i de Barcelona. És un tema important que afecta a molts catalans.



Segons dades de CiU, en els darrers quatre anys Renfe ha destinat a Catalunya 35 trens, fabricats l'any 1975, procedents d'altres llocs de l'Estat espanyol. Els convergents afegeixen que el 41% dels trens de mitjana distància a Catalunya tenen una antiguitat superior als 34 anys.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Un altre cop fan servir Radio Sant Cugat per la campanya electoral de CIU. Una radio pública que paguem entre tots ¡¡

joanet. Enviat el 20/gen/10


Sempre protestant, Joanet? Crec que TOTHOM qui vol pot enviar la seva informació a cugat.cat i sempre és publicada. Ja siguin partits polítics, com associacions, entitats, etc. No creus?? No sóc de CiU però les coses s'han de dir pel seu nom. Podem criticar moltes altres coses....

sempreprotestant. Enviat el 20/gen/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.