L'Estat ja ha aprovat vuit del 23 projectes de Sant Cugat al FEOSL


Temes relacionats

L'equip de govern aprova els 23 projectes que rebran finançament del nou fons estatal (17/des/09)


  • Comparteix:

Obres del primer fons estatal al mercat de Pere San

Obres del primer fons estatal al mercat de Pere San

El Ministeri de Política Territorial ja ha donat llum verda a vuit dels 23 projectes presentats des de Sant Cugat per optar al Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL). Els vuit projectes validats impliquen una inversió de 3'8 milions d'euros, gairebé la meitat de la quantitat total que es destinarà a la nostra ciutat. El principal projecte que ja s'ha aprovat és el de l'adequació de la biblioteca de Mira-sol.

A més d'aquest projecte, dotat amb 1'4 milions d'euros, també s'ha aprovat una inversió d'1'3 milions per connectar els col·lectors d'aigües residuals de Can Sant Joan amb la xarxa general. A més, el govern espanyol ha donat el seu vistiplau a finançar la reparació del clavegueram al passeig Valldoreix, la renovació de les parades d'autobús amb panells d'informació viària i la instal·lació d'un ascensor a l'Escola d'Art. També s'ha aprovat la supressió de barreres arquitectòniques als equipaments esportius i l'establiment de franges de seguretat forestals.

El projecte proposat per l'EMD de Valldoreix per reparar la instal·lació d'aigua sanitària al complex esportiu també tira endavant, amb una dotació de 120.000 euros. L'administració valldoreixenca ha decidit substituir un altre dels projectes inicialment presentats, el de millora de l'enllumenat, per una altra inversió, després que la subdelegació del govern de l'Estat hagi demanat més informació per determinar el seu encaix als propòsits del FEOSL.

Entre els 15 projectes de Sant Cugat que encara estan pendents d'aprovació hi ha el projecte d'adequació de jardins i àrees de joc infantil, el de les càmeres de videovigilància i el de connexió d'edificis municipals amb fibra òptica. La data límit per concloure el procés d'aprovació dels projectes és dijous de la setmana vinent, 4 de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.