CiU de Sant Cugat aplaudeix la proposta d'un govern 'amb els millors' d'Artur Mas


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, i Artur Mas en una imatge d'arxiu

L'alcalde, Lluís Recoder, i Artur Mas en una imatge d'arxiu

La secció local de CiU avala la proposta d'Artur Mas d'incloure persones no adscrites a la formació a un hipotètic futur govern. La federació local interpreta que les paraules del seu candidat a la presidència de la Generalitat representen la voluntat de crear un govern 'qualificat i seriós' enfront d'un 'govern de quotes'. El copresident de CiU a Sant Cugat, Jordi Puigneró, creu que un executiu de CiU és la millor manera de tirar endavant un projecte comú per a Catalunya.

Artur Mas ha exposat aquest cap de setmana les línies mestres de la seva futura acció de govern en cas d'assolir la presidència de la Generalitat. Una de les qüestions més destacades és l'aposta d'integrar persones qualificades externes a la federació a un eventual executiu. Una proposta que la secció local veu amb bons ulls, tal com explica el copresident de CiU a la ciutat, Jordi Puigneró. Són declaracions a Cugat.cat.

Jordi Puigneró

Aquest equilibri amb persones de CiU i alguns independents destacats pot fer que Catalunya torni a tenir un govern com es mereix.



Puigneró considera que, si CiU recupera el poder, acabarà amb el 'govern de quotes' que provoca discrepàncies internes i garantirà una postura ferma en qüestions de país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.