El grup parlamentari de CiU exigeix la dimissió de Jordi Menéndez com a conseller de la CCRTV


Temes relacionats

La Vanguardia publica que Menéndez s'aprofita del càrrec a la CCRTV per sortir a TV3 (23/mai/03)

El sotspresident local de CiU demana a Menéndez que abandoni el seu càrrec a la CCRTV (23/mai/03)

Menéndez atribueix al nerviosisme la reacció de CiU per la seva presència en un programa de TV3 (23/mai/03)


  • Comparteix:

El grup parlamentari de Convergència i Unió exigeix la dimissió del candidat socialista a l'alcaldia de Sant Cugat, Jordi Menéndez, del Consell d'Administració de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (CCRTV) després de saber-se que l'alcaldable del PSC hauria instrumentalitzat el seu càrrec per aparéixer al programa d'Andreu Buenafuente a TV3 amb finalitats merament electorals. Segons el portaveu de CIU al Parlament, Ramon Camp, actituds d'aquesta mena provoquen 'vergonya aliena' i demostren quin és el tracte que pretenen donar els socialistes als mitjans de comunicació públics.

El portaveu parlamentari de CiU, Ramon Camp, ha explicat que és inadmissible que un membre del Consell d'Administració de la Corporació instrumentalitzi el seu càrrec i utilitzi els mitjans públics com a plataforma publicitària.

En aquest sentit, ha llançat un missatge clar al candidat socialista i li ha exigit que 'si no sap quines són les seves funcions, el millor que pot fer, és presentar la seva dimissió'. Camp ha lamentat que l'actuació de Menéndez hagi malmès la imatge de la CCRTV.

Per a Camp, és especialment greu aquesta actuació en la persona de Menéndez, que dedica la seva actuació a la CRTV a denunciar, rutinàriamet i sense finament, l'ús partidista dels mitjans de comunicació er part e CiU.

El grup parlamentari de CIU considera que 'actituds com la de Menéndez deixen ben clar a què es referia Maragall quan parlava d'enxufisme i mostren la vertable actitud dels socialistes amb els mitjans de comunicació'.

La federació ha recordat que els informes del Consell de l'Audiovisual de Catalunya situen els mitjans de comunicació de la CCRTV com els més objectius, mentre que l'objectivitat és una assignatura suspesa em els mitjans de comunicació controlats pel PSC com BTV.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.