Les JERC denuncien la falta d'implicació de l'alcalde en l'oci juvenil

El cicle 'Mou-te' no es pot celebrar de moment per la falta d'espai

Política

Publicat el 5/feb/10 per Marc Texidó

Les JERC demanen a l'alcalde una 'aposta clara per un oci alternatiu i un model de ciutat' pensat per als joves. Les joventuts republicanes denuncien la manca d'espais polivalents a la ciutat i el retard en la sala de concerts. La formació també ha criticat 'la falta de compromís de l'equip de govern' amb l'oci juvenil perquè no es podrà celebrar el ball de carnaval i s'ha hagut d'ajornar fins el maig el cicle de concerts 'Mou-te'.

El portaveu de les JERC, Bernat Picornell, s'ha mostrat en desacord amb les polítiques aplicades per l'alcalde en materia juvenil.

Bernat Picornell

L'alcalde incompleix aquelles mocions que nosaltres presentem en temes d'oci. Les seves polítiques estan orientades a d'altres col·lectius i deixa els joves fora de joc.

Your browser doesn’t support HTML5 audio












Picornell assegura que la situació d'oci és 'insostenible'. Segons el portaveu de les JERC, en els darrers mesos s'han succeït diversos 'episodis negatius', com la falta d'una sala de concerts i espais polivalents, i la regulació de l'entrada al bar del Teatre-Auditori.

Bernat Picornell demana a l'alcalde que 'escolti els joves' de la ciutat i que 'abordi' el problema.

Bernat Picornell

Volem que en primer lloc es posi el problema sobre la taula i que l'alcalde entengui d'una vegada per totes quines són les nostres reivindicacions.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







Les JERC denuncien que l'alcalde i l'equip de govern 'passen per alt la greu mancança' en polítiques juvenils.