ERC defensa la Llei del Cinema amb un col·loqui amb Ventura Pons


  • Comparteix:

Un dels cinemes de la ciutat

Un dels cinemes de la ciutat

'Mou-te pel cinema en català!' és la proposta amb què ERC donarà suport a la futura Llei del Cinema de Catalunya el proper 17 de febrer. La projecció de la pel·lícula 'El perquè de tot plegat', dirigida per Ventura Pons, i una taula rodona sobre la normativa a la qual hi participarà el mateix director cinematogràfic i diferents membres del partit republicà, serviran per donar a conèixer la proposta legislativa, que compta amb poc suport dins el sector. La projecció serà a dos quarts de vuit del vespre al Centro Popular Andaluz (CPA) i donarà pas al col·loqui, que està previst que comenci a les nou del vespre.

La pel·lícula de Ventura Pons 'El perquè de tot plegat' és un fris minimalista de 15 episodis sobre el comportament humà, que navega entre la voluntat i el dubte i viatja per sentiments com la passió, la submissió i la gelosia, entre d'altres. La projecció de la cinta, estrenada l'any 2004, tindrà lloc al CPA a dos quarts de vuit del vespre i servirà per donar pas a una taula rodona sobre la futura Llei del Cinema de Catalunya.

El col·loqui comptarà amb la participació del mateix Ventura Pons, de la diputada d'ERC al Parlament, Mercè Roca; del membre de la sectorial nacional de Cultura del partit republicà, Josep Maria Diéguez, i del membre de la sectorial de Cultura local de la formació independentista, Ignasi Millet, com a moderador.

Ignasi Millet explica quin és l'objectiu d'aquesta activitat adreçada a tots els santcugatencs.

Ignasi Millet

Aprofitar el tràmit de l'aprovació d'aquesta llei al Parlament i des d'ERC de Sant Cugat, explicar els seus continguts als ciutadans.




La secció local del partit republicà considera que la nova normativa tindrà una bona rebuda a la ciutat.

Ignasi Millet

Sant Cugat s'hi acostumarà. És una mostra de respecte a la llengua catalana i els santcugatencs reaccionaran favorablement.





La nova normativa implicarà, entre d'altres mesures, que les distribuïdores ofereixin el 50% de les còpies en versió catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.