El servei de Rodalies millorarà aquest trimestre, segons Política Territorial


  • Comparteix:

La línia C-7 de Rodalies té parada a la nostra ciutat

La línia C-7 de Rodalies té parada a la nostra ciutat

Els primers passos en la millora del servei de Rodalies, amb parada a la nostra ciutat, s'haurien de notar el primer trimestre d'aquest any, segons el departament de Política Territorial de la Generalitat. El conseller titular d'aquesta àrea, Joaquim Nadal, assegura que el procés de canvi i millora de mecanismes d'informació del servei es durà a terme entre mitjans de febrer i principis de març, tot i que no ha concretat mesures. La línia C-7 de Rodalies passa per l'estació de Coll Favà de la nostra ciutat.

Joaquim Nadal ha fet aquestes declaracions durant la signatura d'un conveni entre la Generalitat, Foment i Adif que estableix mecanismes de col·laboració entre administracions en la utilització de la infraestructura ferroviària per a la prestació de serveis de Rodalies de Barcelona.

Amb el conveni, Adif es compromet a proporcionar a la Generalitat les franges horàries del servei perquè el govern les revisi i les franges horàries lliures perquè pugui incrementar el servei. La Generalitat tindrà accés a la gestió de la infraestructura i el dret a rebre el servei de control de circulació dels trens, inclosa la senyalització.

La comissió mixta de transferències de l'administració de l'Estat-Generalitat va acordar el 29 de desembre el traspàs del servei de Rodalies a la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.