Un grup de treball estudiarà la urbanització dels accessos a la Floresta

Moment del consell de districte d'aquest dimarts

Política

Publicat el 10/feb/10 per Marc Texidó

La Floresta tindrà un grup de treball que estudiarà i coordinarà la urbanització dels accessos al districte. L'equip de govern ho ha anunciat aquest dimarts al vespre en una sessió ordinària del consell de districte. L'àrea de Serveis Urbans també ha explicat que ha llogat dues màquines retroexcavadores per millorar vies del territori encara sense urbanitzar.

Les queixes veïnals sobre la urbanització de la Floresta s'han tornat a posar de manifest aquest dimarts al vespre durant el consell de districte. Davant les denúncies, el president del consell de districte de la Floresta, Xavier Amador, ha avançat la creació d'un grup de treball de Territori que estudiarà la urbanització de les entrades i sortides del districte.

Xavier Amador

Estem treballant per crear un grup de treball específic per estudiar la urbanització de les principals entrades i sortides de la Floresta.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Serveis Urbans ha destinat tres equips de treball per adequar i millorar els carrers del districte que no estan urbanitzats, tot i que les pluges dels darrers dies han dificultat les tasques. Entre les vies que s'estan modificant hi ha els carrers de la Font del Fumet, Can Bell, Vallvidrera, Piscines i Mines. A més del material ordinari, l'equip de govern ha llogat dues màquines retroexcavadores per dur a terme els treballs.