Lluís Recoder: 'La Floresta no està abandonada'


Temes relacionats

Jaume Clavell: 'La Floresta està deixada de la mà de Déu i de l'Ajuntament' (10/feb/10)


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder

L'alcalde, Lluís Recoder

L'alcalde creu que és 'fals' que la Floresta estigui 'deixada de la mà de Déu i de l'Ajuntament', com afirma el Síndic de Greuges local. Lluís Recoder reconeix que hi ha feina per fer al districte en el terreny de la urbanització per falta de recursos, però destaca l'esforç de l'equip de govern per dur a terme actuacions per millorar el barri. A més, Recoder desmenteix que l'índex de victimització a la Floresta sigui superior a la resta del municipi.

L'alcalde ha recordat que la Floresta requereix molta inversió, tot i que ha posat èmfasi en l'actuació municipal sobre el terreny. Lluís Recoder ha posat com a exemples la urbanització del carrer Diputació, que s'ha acabat recentment, la rehabilitació del Casino, que s'està executant, les reformes en el pavelló i la piscina, la urbanització del barri de la Serreta-Bosc d'en Saladrigues i la millora del Centre Social i Sanitari de la Floresta.

Recoder ha respost així les afirmacions de Jaume Clavell en què assegura que 'la Floresta està deixada de la mà de Déu i de l'Ajuntament'. Són declaracions a Cugat.cat.

Lluís Recoder

Això és absolutament fals. Falten coses per fer però hi ha una actuació municipal constant.



Clavell també ha afirmat durant la seva entrevista bimensual a Cugat.cat que a la Floresta hi ha problemes de seguretat ciutadana i ha demanat més presència de Policia Local i Mossos d'Esquadra. En aquest sentit, Recoder assegura que la Floresta té el mateix índex de victimització que la resta del municipi.

Lluís Recoder

Aquesta ciutat és més segura que el conjunt de Catalunya i la Floresta no té un índex de victimització més alt.



A més, l'alcalde ha destacat que fa un any es va dur a terme el projecte de clavegueram a la Font del Fumet, amb una inversió d'un milió d'euros, i que també es va treballar per la legalització de la norantena de cases que estaven fora d'ordenació a la Floresta.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Que vingui qualsevol tarda al pavello de la Floresta! A veure si s\'esta tan a gust com a Sant Cugat.

congelada. Enviat el 10/feb/10


Alcalde és una vergonya com estan alguns carrers i en especial, pel trànsit i com a via principal que és, l\'Av. Pere Planas. No se qui marca les prioritats d\'actuació pero hi ha uns mínims que l\'administració local hauria de complir amb els veïns i nosaltres no complim aquests mínims. El c/ Diputació ja estaba asfaltat no entenem com s\'ha reasfaltat quant teniu Pere Planas amb l\'estat tant precari. Per mi no és una discussió d\'ambit polític sino que és de DIGNITAT com a veí i contribuent de Sant Cugat. El convidem a passejar avui mateix a peu amb la seva família per Pere Planas, i veurà com s\'en durà força fang a casa.

Pere Planas. Enviat el 10/feb/10


Ja no enganya a ningú. voste no es l'alcalde del 100%. Només l'interessa el centre com a marca electoral. S'ha acabat el crèdit als districtes.

joanet. Enviat el 10/feb/10


Aquest es el nostre Alcalde! Passegis per la Floresta i veura: Faroles que no van, carrers a les fosques, contenidors vells, carrers plens de bonys (no es pot ni circular), fang, herbes, etc,. Cada vegada que plou haig de trucar a l\\'Ajuntament que vinguin arreglar la llum del carrer, sino estariem tot l\\'hivern quasi a les fosques. Paguem com ha contribuients de SANT CUGAT, AIXÒ SI. És una vergonya, vingui al carrer Sant Pau, Papallones, Gla, Sant Josep Oriol, Bonavista, La Mina, passegi un rato i veurà com se li acaben les ganes.

MONTSERRAT TRIOLA. Enviat el 10/feb/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.