Lluís Recoder participa en una taula de debat del Cercle d'Economia sobre l'eix de València, Barcelona i Lió


  • Comparteix:

Cercle d'Economia / Font: www.circuloeconomia.com

Cercle d'Economia / Font: www.circuloeconomia.com

L'alcalde, Lluís Recoder, participa avui a la taula de debat del Cercle d'Economia 'Tres ciutats en un corredor en expansió: València, Barcelona i Lió'. El col·loqui, moderat pel periodista Enric Juliana, forma part de la 4a Trobada Ave-Cercle d'Economia que reflexiona a l'entorn de 'l'Espai públic com a element de relació i promoció econòmica'. La conferència, organitzada pel Pla Estratègic Metropolità de Barcelona i el Cercle d'Economia, començarà a dos quarts de dotze del matí.

La taula de debat 'Tres ciutats en un corredor en expansió: València, Barcelona i Lió' comptarà també amb la participació del geògraf i escriptor valencià Josep Vicent Boira; del president d'Áreas i president de la Fundació Esade, Pedro Fontana; de Gautier Rouher, en representació de Grand Lyon; i el president de Cleop, Carlos Turró.

La sessió servirà per abordar una característica comuna: atorgar a l'espai públic la primera de les seves prioritats, com element de relació i desenvolupament social i, també, de promoció econòmica. La jornada, que començarà a dos quarts de dotze del matí i s'allargarà fins les dues del migdia, tindrà lloc al Cercle d'Economia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.