La junta de veïns de Valldoreix debat si delega a la Diputació la recaptació tributària del mercadet


Temes relacionats

L'Ajuntament amplia de 23 a 27 els projectes que opten al fons estatal ( 8/feb/10)

L'EMD reivindica que amb les seves propostes el parc natural de Collserola suma 4 hectàrees (20/gen/10)

Acord per convocar el concurs per a la gestió de l'escola de música de Valldoreix (23/des/09)

La junta de veïns de Valldoreix debat avui si dóna suport a la posada en llibertat de 'Franki' (29/mai/08)


  • Comparteix:

Junta de veïns anterior

Junta de veïns anterior

La junta de veïns de l'EMD de Valldoreix debat aquest vespre la delegació a la Diputació de Barcelona de la recaptació tributària del mercat no sedentari del territori. La trobada servirà també per ratificar el decret presidencial que substitueix un dels projectes de Valldoreix que opten al segons fons pels municipis de l'executiu Zapatero per la millora d'accessos a la nova escola bressol i la supressió de barreres arquitectòniques al CEIP Ferran i Clua. La cita començarà al punt de les vuit a la Nau de Cultura del territori.

La junta de veïns del territori llegirà una moció institucional a favor d'Haití i debatrà dues propostes, una de cada grup polític. CiU-Actuem, de la seva banda, demana una subvenció per la festa dels 25 anys del Casal d'Avis de Valldoreix. En canvi, la Candidatura de Progrés i Catalanista proposa l'adhesió de la junta a les al·legacions presentades per la presidenta de l'EMD al projecte de declaració de parc natural de Collserola. Unes al·legacions que l'EMD ja va lamentar que l'equip de govern no hagués inclòs a les de Sant Cugat a l'hora de presentar-les a la Generalitat.

La trobada també servirà per acordar l'aprovació definitiva de les Ordenances Fiscals del 2010 i la resolució d'una al·legació presentada per l'empresa concessionària Eventing Sports Cinc SL.

La junta debatrà, a més, si ratifica un decret presidencial que sol·licitava a l'Ajuntament canviar un dels projectes del territori que optaven al Fons Estatal per l'Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL). L'EMD ha substituït un projecte original d'enllumenat públic per un de nou, que ha de servir per millorar els accessos a la nova escola bressol i suprimir les barreres arquitectòniques al CEIP Ferran i Clua. L'actuació té un pressupost de 300.000 euros. La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, explicava a Cugat.cat la setmana passada els motius del canvi.

Montserrat Turu

L'Estat va considerar que el primer projecte no quedava prou inscrit en els objectius dels ajuts.


L'ordre del dia també inclou una modificació dels plecs de condicions de la concessió de l'Escola de Música de Valldoreix. Un acord a tres bandes entre govern, oposició i usuaris va desencallar al desembre la convocatòria del concurs per a la gestió del centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.