Xavier Martorell: 'Controlar les zones verdes no és una tasca prioritària de la Policia Local'


Temes relacionats

Turu diu que la Policia Local té ordres de no posar multes a la zona verda de Valldoreix (15/feb/10)


  • Comparteix:

Martorell és regidor de Seguretat Ciutadana

Martorell és regidor de Seguretat Ciutadana

El regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, assegura que controlar l'aparcament a la zona verda de Valldoreix no és una prioritat per a la Policia Local. Martorell respon així les declaracions de la presidenta de l'EMD, que ha criticat que la policia municipal no multi els conductors que hi aparquen de forma irregular. Martorell recorda que els agents no fan aquesta feina a cap zona de Sant Cugat i que hi ha altres maneres de controlar les zones d'aparcament restringit.

Martorell ha dit a Cugat.cat que ja li va explicar a Montserrat Turu que la Policia Local no té com a prioritat fer tasques de control d'aparcament en cap zona blava o verda del municipi, tampoc a Valldoreix.

Xavier Martorell

No és una funció que estigui fent la Policia Local a Sant Cugat. El conveni EMD-Ajuntament diu que a Valldoreix es prestaran els mateixos serveis.


El regidor de Seguretat Ciutadana ha afegit que hi ha altres maneres de controlar l'aparcament en zones restringides que no passen per la Policia Local. Segons Martorell, els agents municipals han de centrar els seus esforços en altres qüestions.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Colllonut ¡¡ Els de CIU crean el problema i despres no en volen saber res de res. Valldoreix independent i rapidament ¡¡

Quico. Enviat el 14/feb/10


a Sant Cugat la zona blava la vigilen una empresa contractada per aixòQ! que la Turu faci el mateix! nomes volem a sant cugat pel que li conve!

carme. Enviat el 14/feb/10


lamentable. es passen el dia posen multes i fent anar la grua a tot drap i s'atreveix a dir aixo. quina vergonya

acb. Enviat el 15/feb/10


No hi havia cap foto més petita del regidor?

àlex. Enviat el 16/feb/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.