L'equip de govern censura les crítiques 'electoralistes' de PSC i ICV a la videovigilància


Temes relacionats

ICV nega que Sant Cugat necessiti càmeres de videovigilància al carrer (11/feb/10)

El PSC aposta per reduir el finançament de la videovigilància i destinar-lo a altres projectes (10/feb/10)


  • Comparteix:

Xavier Martorell, regidor de Seguretat Ciutadana

Xavier Martorell, regidor de Seguretat Ciutadana

El regidor de Seguretat Ciutadana veu 'electoralisme' en les crítiques del PSC i ICV-EUiA al projecte de videovigilància que l'equip de govern impulsarà amb finançament del Fons Estatal per l'Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL). Xavier Martorell els acusa de fer demagògia per criticar a Sant Cugat un projecte que promouen en municipis on governen.

Després de l'aprovació per part del govern espanyol dels 479.000 euros que l'Ajuntament destinarà al projecte, Martorell ha respost les crítiques del PSC i ICV-EUiA acusant-los de fer demagògia i electoralisme.

Xavier Martorell

El PSC predica a Sant Cugat però a Mollet han fet el mateix amb 26 càmeres. S'apropen eleccions i tothom fa la seva demagògia.


El PSC va proposar destinar menys diners a la videovigilància i aprofitar-los per altres projectes de caire social i educatiu. ICV-EUiA va anar més enllà i va afirmar que a Sant Cugat no calen càmeres al carrer perquè l'índex de delinqüència és baix.

Martorell ha recordat que, tot i que l'índex de delictes és moderat, el 80% dels furts es cometen a l'eix de vianants, precisament una de les zones on es pretenen desplegar càmeres de videovigilància. L'Ajuntament està ara pendent del vistiplau del departament d'Interior de la Generalitat per començar a engegar aquest projecte.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Posaran camares de seguretat a la estació de La Floresta ? No, sols al centre.

sandrona. Enviat el 15/feb/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.