Lluís Recoder: 'Aquesta vegada la presidenta de l'EMD ha anat massa lluny'

Lluís Recoder, alcalde

Política

Publicat el 12/feb/10 per Miquel Herrada

L'alcalde considera 'vergonyós' que la presidenta de l'EMD negui l'accés gratuït de sis nens valldoreixencs als autobusos de l'EMD. Lluís Recoder assegura que, amb aquesta 'decisió unilateral', Montserrat Turu ha anat massa lluny en la seva estratègia de buscar enfrontaments continus amb l'Ajuntament.

Recoder ha dit que és 'inqualificable' i 'vergonyós' que la presidenta de l'EMD porti fins aquests límits la seva actitud de confrontació amb Sant Cugat encara que no hi hagi motius. En concret, l'alcalde ha lamentat que Turu hagi ordenat que es negui l'accés gratuït de sis nens de Valldoreix als autobusos de l'EMD després d'haver deixat sense efecte la targeta d'estudiant que, des del 2002, funciona a tot el municipi.

Lluís Recoder creu que, en aquesta ocasió, la presidenta Turu ha anat 'massa enllà'.

Lluís Recoder

En aquest cas ha anat massa enllà, entrant en un terreny molt lamentable. El resultat és que sis nens de Valldoreix no poden pujar a l'autobús.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Recoder ha indicat que la targeta d'estudiant va entrar en vigor el 2002 a tot el municipi i que hi havia acord entre Sant Cugat i Valldoreix. L'alcalde ha instat la presidenta de l'EMD a rectificar immediatament la seva decisió.